Elképesztő teljesítmény: nem hiszed el hány korsó sörrel egyensúlyoz az asztalok között a csinos pincérnő az Oktoberfesten

Megvan az a nő, aki 13 liter korsó sörrel szaladgál az asztalok között. Az Oktoberfest sztárja, Verena Angermeiert, akinek nem mindennapi teljesítményét már több mint 136 millióan nézték meg a Tiktokon.



Megosztás
Szerző: H.N.ZS.
Létrehozva: 2024.09.27. 10:30
Módosítva: 2024.09.27. 11:54
oktoberfest müncheni sörfesztivál sör Budapest

Már javában zajlik a világ egyik legnagyobb népünnepélye a müncheni Oktoberfest, melyet 1810 óta minden évben több millióan keresnek fel azért, hogy a helyi sörfőzdék sörkülönlegességeit megkóstolhassák. Persze a több mint 2 hétig tartó eszem-iszom nemcsak a sörről szól, hanem arról is, hogy az idelátogatók jól érezzék magukat. Ehhez, itt aztán tényleg minden adott: óriáskerék, tradicionális fúvós zenekar, gasztronómiai különlegességek és persze a bajor népviseletbe öltözött megszámlálhatatlan söröskorsóval egyensúlyozó csinos pincérnők.

Oktoberfest
Az Oktoberfest sztárja Verena nem csak ügyes, de csinos is 
Fotó: Facebook

Cunamiként söpört végig a világon az a videó, amin egy csinos fiatal hölgy, 13 egyliteres söröskorsót szolgált fel egyszerre tálca és minden egyéb segédeszköz nélkül. A müncheni Oktoberfesten pincérnőként dolgozó Verena Angermeier nemcsak a teljesítményével vált igazi hírességgé, hanem vonzó kinézete miatt is. Férfiak! Most őszintén tegyétek a szívetekre a kezeteket! Kinek ne tetszene egy bajor népviseletbe öltözött csinos hölgy, aki épp úgy szaladgál fel-le az asztalok között 13 korsó sörrel, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga? Na ugye! Verena természetesen meglovagolta a világhírt, ugyanis csatornáján azóta is oszt meg hasonló tartalmakat majdnem 8 milliós követőtáborával. Az ominózus videót pedig 1 év alatt több mint 130 millióan nézték meg.

Oktoberfest idehaza

Ha kedvet kaptál az Oktoberfesthez, van egy jó hírünk akkor is, ha most nincs időd vagy kedved egészen Münchenig autózni. Idén 10. alkalommal rendezik meg kicsiny hazánkban, müncheni mintára az Oktoberfest Budapest Sörfesztivál elnevezésű rendezvényt, mely igyekszik megidézni a több mint 200 éves múltra visszatekintő mulatságot. A budapesti Oktoberfest idén a város legszebb pontjain, a belvárosi Erzsébet téren,   valamint a budai várban, a páratlan panorámájú Savoyai-teraszon várja a nagyérdemű publikumot a szeptember 27–29. és október 4–6. hétvégéken.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás