„Kitiltottam az 5 éves kishúgomat az esküvőmről: nem lehet ott, amíg terápiára nem viszik!”

A leendő feleség úgy véli, az ötéves testvére csak tönkretenné a nagy napot.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.08.10.
botrány kishúg esküvő viselkedés

A sarkára állt egy fiatal menyasszony és kijelentette: nem akarja, hogy az ötéves kishúga ott legyen az esküvőjén, hacsak nem kap terápiás kezelést. A Redditen közzétett posztjában a nő elárulta, három fiatalabb testvére van, akiket nagyon szeret, ám az ötéves kislány viselkedése annyira aggasztóvá vált, hogy emiatt nem szeretné, ha részt venne a nagy napon.

házasság, esküvő, jegygyűrű, férj, feleség
Kitiltotta az esküvőről a húgát a menyasszony Fotó:  unsplash.com

A 24 éves nő a posztjában elmesélte, ezelőtt hat hónappal kérte meg a kezét a vőlegénye, akivel sok időt töltenek a kistestvéreivel. Amikor elújságolta nekik a hírt, a két nagyobbik testvér nagyon örült neki, ám az ötéves Evie sírva fakadt, majd dühösen ütlegelni kezdte a nővérét: mint kiderült, a kislány „szerelmes lett” a testvére párjába, és azt képzelte, egy nap majd ő fog feleségül hozzámenni, ám ez a reménye, így örökre szertefoszlott. A kislány ezután egy hétig szóba sem állt a nővérével, és azóta is rendszeresen jelenetet rendez, majd ütni kezdi, amikor együtt látja a vőlegényével. A leendő ara végül felhívta az apjukat, amikor már végképp nem tudott mit kezdeni a kislány viselkedésével, és közölte vele, ha nem viszik terápiára Evie-t, akkor nem lehet ott az esküvőn – amire szeptemberben kerül sor –, mivel attól tart, a nagy napon is ki fog majd borulni. Az apa azonban úgy vélte, a nő túlreagálja a helyzetet.

Azt mondja, Evie nem szorul terápiára: csak egy ötéves, aki beleszeretett a vőlegényembe, túlreagálom, és nem bocsátja meg nekem, ha kizárom őt az esküvőről

– tette hozzá a posztíró, aki arra volt kíváncsi, ki látja helyesen a helyzetet.

A Reddit-felhasználók egyöntetűen a menyasszony oldalára álltak, és egyetértettek vele abban, hogy a kislány viselkedése nem normális, és amit semmiféleképpen sem szabad figyelmen kívül hagyniuk. Amennyiben pedig az apjuk nem hajlandó fegyelmezni a kislányt, valóban nincs más megoldás, mint otthon hagyni őt az esküvő napján – írja a Mirror.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás