"A gatyájában matatott" – riadót fújtak a pestújhelyi szülők, játszótérnél portyázó szatír miatt rettegnek

Riadót fújtak a XV. kerületiek, mert a napokban egy szatír kezdett portyázni az utcákon. Szerintük védtelen, egyedül sétáló nőket pécéz ki magának, ami pedig a legborzalmasabb: egy játszótér közelében is gyomorforgatóan viselkedik.



Megosztás
Szerző: Erdei Róbert Arnold
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.25.
szatír Pestújhely zaklató XV. kerület

Szinte már meg sem lepődnek a XV. kerületben élők, ha különös dolgokat látnak az utcán, ám amit ezen a júliusi napon láttak, arra nem volt senki felkészülve. Több kerületi Facebook-csoportban is riadóztattak az ott élők, hogy egy riasztó külsejű, zavarodott férfi környékezi meg a nőket. Mindegy neki, hogy fiatal vagy idős, sovány vagy kövér, egyféleképpen válogat a kiszemeltek között: a lényeg, hogy egyedül legyenek.

Két alkalommal is megijesztett egy szatír nőket Pestújhelyen /
Két alkalommal is megijesztett egy szatír nőket Pestújhelyen / Képünk illusztráció: Shutterstock/Couperfield 

„Félmeztelen volt!”

Gazdagrét és Kőbánya után most már a XV. kerületben is zaklatja a nőket egy férfi. Többen is beszámoltak róla az interneten, hogy szatír jelent meg az otthonuk közelében – köztük B. Beatrix is, aki július 23-án épp hazafelé tartott Pestújhelyen, amikor belebotlott a 30 év körüli férfibe. „A Domaháza utca felől ment a Mézeskalács tér felé. Félmeztelen volt!” – közölte Beatrix, aki először nagyon megdöbbent, mit művel a férfi. Sosem fogja elfelejteni, hogyan nézett ki. 

Festett szőke hajú férfi volt, hátizsákot viselt. Rám nézett és elkezdett turkálni a nadrágjában. Először nem is tudtam mire vélni, annyira sokként ért. Miután már folyamatosan bámult és a gatyájában matatott közben, akkor megijedtem

– idézte fel a förtelmes látványt a nő, aki óriási szerencsének tartja, hogy el tudott menni az alak közeléből. „Hatalmas szerencsém volt! Épp jött egy hölgy, erre a férfi elmenekült. Ő ment előre, én meg gyorsan az ellenkező irányba, de közben állandóan hátra figyelt” – húzta alá Beatrix.

A jelenet miatt úgy dobogott a szíve, mintha ki akarna ugrani a mellkasából. Elindult hazafelé, és közben szemét-fülét hegyezte, nehogy visszatérjen az alak. „Ott lakom a környéken, ezért muszáj minden nap arra járnom, ahol betalált ez a szatír. Egy kicsit félek, hogy újra belefutok, ez nem normális!” – vallotta be a nő, aki útközben az otthona felé két szomszédjának szólt, mit látott. „Épp kint voltak, szóltam nekik, mi történt. De csak azt válaszolták, hogy sok a bolond” – árulta el Beatrix.

„A játszótér felé portyázott”

A pestújhelyi nő attól fél, hogy újra felbukkanhat a félmeztelen szatír. „Hála az égnek, nem támadott meg! Ha az a hölgy nem jön, szerintem megtette volna… Akkor futottam volna és kiabálok. Felháborít, hogy nem lehet nőként nyugodtan végigmenni az utcán” – tette hozzá.

Később az egyik kerületi csoportban is riadóztatott a szatír miatt, majd látott egy posztot, amiben azt írták: az alak előző este, július 22-én már az utcákat járta. 

Olvastam, hogy a Mézeskalács téren 21 óra felé egy másik nőt is bámulni kezdett. Azt hitte, egyedül van és akkor is húzogatta a nemi szervét. Úgy tudom, a nő szólt neki, hogy hívja a rendőrséget. Erre gyorsan elment, de előtte még a közeli játszótér felé portyázott! Lehet, anyukákat nézeget magának, nem tudom...

– idézte fel a névtelen posztoló beszámolóját Beatrix, aki úgy tudja: a rendőrség már keresi a férfit.

Megkerestük a XV. kerületi Rendőrkapitányságot, folyik-e eljárás a kerületben magát mutogató férfi ellen. "A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitánysághoz címzett megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben 2024. július 22-én 21 óra 36 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfi a Mézeskalács téren szeméremsértő módon viselkedik. A rendőrök kimentek a helyszínre és a környéket is átvizsgálták, adatgyűjtést végeztek, de a bejelentésben említett személyt nem találták. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a kerületi rendőrkapitányság visszatérő jelleggel ellenőrzi az adott környéket, és amennyiben intézkedésköteles eseményt észlel megteszik a szükséges intézkedéseket" - írta válaszában a rendőrség.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás