Mindenki ettől tartott: az élő Nostradamus megjósolta előre

Sokak szerint a minap tapasztalható események ennek köszönhetőek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.20.
jövő jóslat Nostradamus

Mint ahogy arról beszámoltunk sok helyen globális informatikai hiba volt tapasztalható. Ez a helyzet állt fenn a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is, ami miatt akadozott az utasfelvétel. 

időutazó időutazás rejtély
Az időutazó korábban valami ilyesmire figyelmeztetett Fotó: pixabay

Ám úgy néz ki, hogy nem vettük komolyan az élő Nostradamus korábbi figyelmeztetését, aki 2024-re, „három nap sötétséget” jósolt, miközben a világ a kiberhadviselés küszöbén táncol. Az év elején a 36 éves Athos Salomé azt mondta, hogy a hadviselés fejlődése, például az elektromágneses impulzus technológia (EMP) pusztító hatással lehet a világra.

Kifejtette, hogy az általa 2024-re jósolt áramszünet az EMP-technológiát érintő kísérletekre és a háború sújtotta országok közötti feszültség fokozódására utal, ami potenciálisan megnyitja az utat a harmadik világháborúhoz hasonló, nagyszabású konfliktusokhoz.

A mostanában tapasztalható globális informatikai hiba pedig ennek az előszele lehet. Sokan azt feltételezték, hogy ez a 3. világháború kezdete lehet, míg mások Oroszországot, sőt, még földönkívülieket is hibáztattak a leállás miatt.

A mesterséges intelligencia ismét olyan tényezőként jelenik meg, amely egyszerre szolgálhat békefenntartó eszközként, de akár újabb konfrontációk kirobbantójaként is. A fejlett nemzetek, köztük az Egyesült Államok is, csendben fejlesztik az EMP technológiákat biztonsági célokra

- idézte Athos Salomé-t a Daily Star.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás