Igazi csoda: épségben találták meg az eltűnt 1 éves gyermeket, 2 napig bóklászott egyedül a szabadban

A kisfiút a megtalálása után kórházba szállították.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.11.
Módosítva: 2024.07.11.
rendőrség körözés eltűnt csoda

Egy 1 éves kisfiú csodával határos módon előkerült, miután egy kamionos észrevette, ahogy a gyermek az autópálya felé kúszva közelít.

A kisfiút csodával határos módon megtalálták / Fotó: Pixabay (Illusztráció)

A kisfiú hollétét azután jelentették a rendőrségnek, hogy kedden (július 9.) a Louisiana állambeli Vinton közelében, az I-10-es autópálya keleti oldalán egy árokban látták őt. Mindössze egy nappal azután találták meg, hogy hétfőn 4 éves bátyja sajnálatos módon vízbe fulladt a Vinton Welcome Center mögötti tóban.

A kisfiút körülbelül húsz méterre találták meg egy táblától, amelyen ez állt: „Ne etesse az aligátorokat”. A testén nem voltak komolyabb sérülésre utaló jelek. Miután a kisgyermeket megtalálták, a rendőrség nyomozást indított, és bejelentést kapott egy Mississippi állambeli családtagtól, aki aggódva fordult hozzájuk, miután azt gondolta, hogy az egyéves kisfiú a négyéves gyermek társaságában lehetett.

A rokon a hatóságoknak is beszélt az eltűnt egyéves gyermekről, ami arra késztette őket, hogy előkészítsék a keresést a vízben, ahol a testvérét megtalálták. Azonban a keresést lefújták, amikor a kamionos néhány mérfölddel arrébb észrevette a gyermeket.

Egy kisfiú ült a padkán. Ahogy odamentem hozzá, rám mosolygott, majd felállt, sírni kezdett, és felém sétált

– magyarázta a gyermeket megtaláló kamionos, aki hozzátette, hogy amint a kisfiú elkezdett felé sétálni, majd megfogta a kezét, azonnal abbahagyta a sírást.

Egy sajtótájékoztatón Stitch Guillory seriff elmondta, hogy a csecsemő két napot töltött az árokban, mire rátaláltak. Tele volt bogárcsípésekkel, de más baja nem esett. A kisfiút a megtalálása után kórházba szállították, azóta pedig állami gondozásba került – írja a Unilad.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás