Több hullámban érkezik a felhőszakadás és jégeső

Abban nem lesz köszönet, amit az időjárás tartogat a számunkra.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
zivatar időjárás jégeső

Szerdán dél, délnyugat felől gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, és két hullámban: hajnalban, valamint délutántól várható sokfelé zivatar, zápor. Felhőszakadás és jégeső is lehet. Élénk lesz a szél. 32 fok körüli hőség valószínű – írja a Köpönyeg. 

eső, zápor, zivatar, időjárás
Fotó: Pexels

Csütörtökön napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Délután szórványosan fordul elő újabb csapadék. A délkeleti szél élénk lesz. 26–31 fok ígérkezik.

Pénteken és szombaton sok napsütésre van kilátás, némi gomolyfelhőzettel. Már csak elszórtan fordul elő frissítő zápor, zivatar. 29–35 fok közé melegszik a levegő, visszatérhet a hőség.

„A mai napon fronthatás nem terheli szervezetünket. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A meleg, zivataros időben fülledtté válhat a levegő. Sokaknál jelentkezhet fejfájás, nyugtalanság, a légúti betegeknél nehézlégzés. Az arra érzékenyeknél álmosságérzet és nagyfokú fáradékonyság jelentkezhet. Jelentősebb egészségügyi panasz esetén (fulladás, légszomj) kérjen orvosi segítséget” – figyelmeztet dr. Pukoli Dániel.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás