Rocksztárként ünneplik, mégis elkerülik a nők tiktokker Csabit - ez az oka, hogy magányos transzplantált fiú





Barátnőt keres a táncos videói révén egyre sikeresebb tiktokker. A kettős transzplantáción átesett, egy rendőr szerveivel élő Siklós Csabi úgy véli, akkor lehet teljesen boldog, ha végre nem csupán közös fotót kérnek tőle a hölgyek, hanem a szerelem is beköszönt az életébe.



Megosztás
Szerző: Kóré Károly
Létrehozva: 2024.04.01.
transzplantált siker TikTok-sztár szerelem

Egyre sikeresebb tiktokkerként a lapunkban bemutatott, Tiszakeszin élő Siklós Csaba. A férfi súlyos vesebetegséggel született, később a mája is károsodott. 14 évesen felkerült a nemzetközi donorváró listára. A kettős transzplantációig csaknem 10 évet kellett várnia. Végül egy motorbalesetben elhunyt rendőr szerveit kapta meg. A beavatkozásnak és a gyógyszereknek köszönhetően viszonylag teljes életet él, igaz, csak könnyű fizikai munkát végezhet.

Csaba rendszeresen mécses gyújt a donorja emlékére. / Fotó: VT

Egy ideig senki sem alkalmazta, de az egyik tavalyi riportunk nyomán megkereste korábbi munkáltatója, így a megélhetése megoldódott: jelenleg is a cipőgyárban dolgozik. Kíváncsiak voltunk rá, hogy mostanában hogy megy Csaba sora, ezért ismét felkerestük. Mint kiderült: a férfi egyik szeme sír, a másik nevet.

Évek óta tartalmat gyártok a TikTok-csatornámra, de az igazi áttörést csupán két hónapja sikerült elérnem. Azóta lettem igazán sikeres TikTok-er, hogy stílust váltottam, és elsősorban táncos videókat készítek. Korábban ugyanis tanultam táncolni és versenyeken is előkelő helyen végeztem

– mosolygott Csaba, és elárulta: egyik-másik videóját már tízezrek látták.

"Örömmel tapasztalom, hogy amikor szombatonként lemegyek a diszkóba, gyönyörű lányok jönnek oda hozzám, hogy felkérjenek egy közös képre, és persze autogramot is adjak nekik. Természetesen örömmel igent mondok, csak az a baj, hogy amikor ugyanezeket a hölgyeket randevúra hívom, rögtön visszalépnek, és közlik, hogy nem akarnak tőlem semmi komolyat" – szomorkodott Csaba.

A fiatal férfi azt is elmondta, hogy nagy valószínűséggel egyedül az édesanyját locsolja meg húsvét hétfőn.

Nincs párom, és jelenleg nem is udvarolok senkinek. Természetesen vágyom egy barátnőre, akit őszintén szerethetek. Bízom benne, hogy hamarosan megtalálom, és végre teljesen boldog leszek. Sikeres embernek tartom magamat, hiszen dolgozom és az interneten is értékes videókat teszek közzé. Úgy hiszem, ezeket a nők is értékelik

– fejezte be Csaba.





 





Ezeket olvastad már?
"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás