Bőven eleged lesz a mostani időjárásból! – Mutatjuk az okát!





Elképesztő dolgokra hívta fel a figyelmet a meteogyógyász, aki szerint az alvásunk minősége is romlik az elkövetkezendő napokban.



Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.03.11.
terhelés meteogyógyász előrejelzés folyamat hidegfront

A hétfői nap folyamán egy brutális hidegfront közelít a térség felé, de nem ez lesz a legrosszabb, amivel számolnod kell.

fejfájás, fájdalom, szenvedés, időjárás, stressz,
A szakember szerint a fejfájás csak a kezdet Fotó: Pixabay/Képünk illusztráció

„A hét elején egy nagyon összetett frontrendszer halad át felettünk” – árulta el dr. Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója. A szakember szerint sokaknak meg kell majd küzdenie a most kialakuló időjárási helyzettel.

A vasárnapi melegfront után hétfőn hajnalban egy újabb melegfront vonult át Magyarországon. Hétfőn délután pedig már egy hidegfront érkezett, mely egy átalakuló terhelést is jelent számodra, főként akkor, ha arra érzékeny vagy.

Változó panaszok jelentkeznek majd, ahogyan a front átvonul: kezdetben a fejfájásos, szédüléses, gyulladásos panaszok lesznek erősebbek. Ezután a szívet, a légzést éri majd terhelés. A vérnyomás ingadozására, a görcsös fájdalmakra, valamint az ízületi betegségek romlására is számítani kell.

Ezekkel pedig az is együtt jár, hogy romlik az alvásminőség, ami további panaszok okozója lehet.

 „Hullámzó lesz a mentális állapotunk, fáradtabbak, lehangoltabbak, majd feszültebbek leszünk” – mondta a meteogyógyász, aki szerint a frontrendszer okozta folyamat itt még nem ért véget: mindezek miatt jellemző lesz a szorongás és a pánikszerű reakciók. Nem csoda tehát, ha bőven eleged lesz a mostani időjárásból.

A Köpönyeg előrejelzése szerint kedden marad csapadékos idő, elszórtan alakulhatnak ki záporok, néhol egy-egy zivatar. Az északnyugatira forduló szél többfelé élénk, nyugaton erős, néhol viharos lehet. A nappali maximumok 8 és 16 Celsius-fok között alakulnak. Ugyanakkor örömteli hír, hogy hétvégére már 16-18 fok várható és többet látjuk a napot is, ám ezt követően ismét hűvösebbre fordul az idő.





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás