Ezekkel a befagyasztott árú termékekkel sokat spórolhatsz az új évben





Mindenki pénztárcáját megterhelte a karácsonyi bevásárlás és az ünnepek, de jó hír, hogy továbbra is bőven akadnak termékek, amiket befagyasztott árakon érhetünk el egészen március 31-ig.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.15.
Módosítva: 2024.01.15.
kedvezmény termék kínálat árcsökkentés hűség

A SPAR Magyarország rögzítette háromszáz közkedvelt termék árát az Árstop Extra Promóció keretein belül, melyet 2024. március 31-ig meghosszabbít – írta az üzletlánc hétfői közleményében.

Bolt vásárlás élelmiszerüzlet
Fotó: Pexels

Az alacsony árak olyan termékekre is vonatkoznak, mint:

  •  a Nestlé gabonapehely, 
  • a Gyermelyi száraztészta, 
  • az Óriás Túró Rudi, 
  • a 7days croissant, 
  • valamint számos más, népszerű S-Budget termék. 

 

A SPAR- és INTERSPAR-üzletekben számos árucikk esetében akár 20–40 százalékos árcsökkentést is láthatunk, ezekről az akciós termékekről már a hetente megjelenő extra akciós újságban is olvashatunk. A SPAR szupermarketekben közel 900, míg az INTERSPAR hipermarketekben közel 1200 árucikk tartozik január első napjaitól a kedvezményes termékek közé. 


A hetente csökkenő árakon túl az egyéb kedvezmények, akciók, hűség- és kuponajánlatok is segítenek abban, hogy a SPAR vásárlói minél kevesebbet költsenek, miközben továbbra is minőségi, s zömében hazai forrásból származó termékek széles választékához jutnak hozzá. Nemcsak a mindig alacsony árú PIROS ÁRAK Promóció termékei, de a hetente megújuló szórólapos kínálat is ezt a célt szolgálja. Az ebben található termékek a könnyebb tájékozódás érdekében SÁRGA címkével kerülnek megjelölésre az áruházakban. 

A MySPAR mobilalkalmazás pedig még tovább bővíti az elérhető kedvezmények körét: a hetente frissülő, egy-egy kiemelt árucikkre vonatkozó kuponajánlataival, valamint az alkalmazásban is már elérhető havi rendszerességgel kiadott 20%-os kupon digitális verziójával is segít spórolni. A SuperShop-kártya használatával nemcsak később levásárolható pontokat gyűjthetnek, de további termékkedvezményekhez is hozzájuthatnak a vásárlók, akiknek érdemes hétvégén is ellátogatniuk a SPAR- és INTERSPAR-üzletekbe, hiszen péntektől–vasárnapig extra ajánlatok várják őket – írták a közleményben.

 





 





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás