Elképesztő: akkora adag tésztát evett meg egy magyar srác, amire eddig senki sem volt képes!





Egyszer csak jött Bence és legyűrte 40 percen belül az óriási, háromkilós pad thait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.24.
Módosítva: 2024.01.24.
kihívás Nguyen Trong Tung játék

Teljesült a lehetetlennek tűnő feladat. Váradi Bence válalkozott a kihívásra, és győzedelmeskedett. Legyűrte 40 percen a több mint 3 kilós óriás adagot. A különösen laktató ételt még senkinek sem sikerült elpusztítania.

Ezt az óriási adag ételt kell felfalni, ha valaki meg akarja nyerni a kihívást Fotó: Bánkúti Sándor

 Az étterem tulajdonosa, Nguyen Trong Tung folyamatosan különböző szórakoztató játékokat talál ki a vendégei számára. Sokan próbára is teszik magukat, de eddig mindenkin kifogott a hatalmas mennyiségű étel. 

Már kezdtem azt hinni, hogy senkinek sem fog sikerülni a kihívás, ami egy játéknak indult. Videót készítettem a közösségi médiába, ahogy egy púpos tál étellel a kezemben csúszkálok a hóesésben az üzlet előtt

– mondta mosolyogva Nguyen aki a végén megmérte a tányér súlyát és a mérleg három kilót mutatott. Akkor úgy gondolta, lehetetlen küldetés ennek a hatalmas adagnak az elpusztítása negyven percen belül. De szombaton betoppant az étterembe Bence és vállalkozott az embertelen feladatra.

Egyszer már december közepe tájékán egy este megpróbálkoztam vele, de akkor kifogott rajtam. Megmértük, 140 gramm maradt akkor a tányéron, azzal már nem tudtam megbirkózni

– emlékszik vissza a fiatalember, aki már megcsinálta az  Ironmant is, és most épp az ultra futásban érdekelt. A vékony testalkata ellenére szeret nagyon enni, és különösen zavarja, ha egy kitűzött cél beteljesületlen marad, ezért nekivágott még egyszer a küldetésnek. Ezt is alapvetően sportnak tekintette, készült rá. A gyomor- kapacitás növelése érdekében nagyon sok folyadékot fogyasztott, így készült a nagy napra. Mikor úgy érezte, hogy felkészült, telefonált Nguyen Trong Tungnak, hogy megpróbálkozik még egyszer a kihívással, aki nagyon örült, mert még senki sem volt olyan közel, hogy teljesítse a célt, mint Bence. Másodszorra is hatalmas volt a küzdelem az étel és a versenyző között, de állta a sarat. Két és fél perccel a rendelkezésre álló idő előtt már üres volt a tányérja, így bezsebelte az étterem díját. 

A győzelem pillanata. Bence tányérján egy falat sem maradt Fotó: Olvasói

Nagyon örülök, hogy sikerült, most épp Barcelonában dolgozom, és a következő kihívást Spanyolországban szeretném teljesíteni. El fogok pusztítani egy kétkilós hamburgert!

 – mondja mosolyogva Bence, aki nagyon szereti a kihívásokat, és a versenyt.
 





 





Ezeket olvastad már?
Elégedett a szakértő: 300 csapatnak adta fel a leckét IBCC jubileumi pontyfogóversenye

Elégedett a szakértő: 300 csapatnak adta fel a leckét IBCC jubileumi pontyfogóversenye

Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás