„Ember legyen a talpán, aki ezt megeszi!” – Itt az újabb gigászi ételkihívás





Embert próbáló feladat elé állítja a vendégeit egy ázsiai bisztró és csapata: a feladat nem más, mint három kilogramm padthait elpusztítani a tányérról.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.21.
Módosítva: 2024.01.21.
tészta kihívást vendég étterem feladat

Nem ez volt az első kihívás, mióta az étterem megnyitotta kapuit. Nguyen Trong Tung folyamatosan különböző szórakoztató játékokat talál ki. Ezekkel népszerűsíti a vendéglátóhelyét. Az első játéknál egy pálcika segítségével kellett egy rizsszemet a pult egyik végéből a másikra átvinni. Akinek sikerült, az a fogyasztásából 50 százalék kedvezményt kapott. 

A wok tartalmát kell 40 perc alatt elpusztítani (Fotó: Bánkúti Sándor)

Sorban álltak az étterem előtt a fiatalok, hogy teljesítsék a kihívást. Ez annyira felpörgette az üzletet, hogy már a következő játékos feladaton törtem a fejem. Ezer forintot kellett befizetni, és a vendégnek magának kellett megpakolnia a tányérját étellel. A játék akkor ért véget, mikor leesett az étel a tányérról. Így mindenki annyit ehetett ezer forintért, amennyire ügyes volt.

– meséli mosolyogva az üzlet vietnámi tulajdonosa, aki 7 éves kora óta él Magyarországon. 

Szülőfaluja után nevezte el az éttermét

Nguyen Trong Tung anyanyelvi szinten beszél magyarul, és az iskoláit is Budapesten végezte. Több sikeres vállalkozása után nyitotta meg az éttermét, amit a szülőfaluja után nevezett el Ha Monak.

A következő kihívás a fekvőtámasz challenge volt. A pult előtt kellett fekvőtámaszokat csinálniuk a vendégeknek. Egy fekvőtámasz, egy százalék kedvezménnyel ért fel. Sokan próbára tették magukat diákoktól kezdve a kommandósig, és ezt a mostani 3 kilós padthai követte.

Esett a hó, és nagyon szép volt. A szakáccsal megpakoltattam egy tányért púposan padthaijal, és kimentem csúszkálni a hóba. Erről a kollégám videót készített a közösségi médiába. Csak a végén mértem meg és a tányéron három kiló étel volt

– emlékszik vissza Nguyen, akinek ekkor hirdette meg a három kilós padthai challenget. A mostani feladat nem más, mint megenni a tányér tartalmát negyven percen belül. Akinek sikerül, az 150.000 forintos utalványt kap. Aki nem tudja teljesíteni, annak is csak az étel nyersanyagárát kell kifizetnie, és természetesen a maradékot hazaviheti.

Csak az igazi bélpoklosoknak van esélyük teljesíteni a kihívást (Fotó: Bánkúti Sándor)

A játék három hete megy, de még senkinek sem sikerült teljesítenie a feladatot, pedig már nagyon sokan megpróbálkoztak vele. Ember legyen a talpán, aki egy ültő helyében megyeszik negyven perc alatt három kiló tésztát

– hangzanak el a szinte lehetetlennek tűnő játék szabályai. Eddig még senkinek sem sikerült. Egyszer már egy vendég ugyan nagyon közel volt a célhoz, csak néhány falat ételt kellett volna legyűrnie, mikor lejárt a rendelkezésre járó idő. A kihívás egészen addig fog tartani, míg valaki teljesíti a feladatot, de a játéksorozat akkor sem fejeződik be. Nguyen fejében már ott a következő kihívás, amit még nem árul el.

 





 





Ezeket olvastad már?
Érdemes felnézned az égre már május első hétvégéjén: csodában lehet részed

Érdemes felnézned az égre már május első hétvégéjén: csodában lehet részed

Fejfájásra ébredt: néhány órával később meghalt egy 22 éves lány

Fejfájásra ébredt: néhány órával később meghalt egy 22 éves lány

Szörnyű tragédia: halálra gázoltak egy 5 éves kisfiút

Szörnyű tragédia: halálra gázoltak egy 5 éves kisfiút

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó

Menczer Tamás: Magyarország békéje csak a magyar emberek támogatásával védhető meg – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás