Íme a top 3 gigászi kaja Budapest és környékéről – Videó!





Versenybe szállt a gírosz, a hambi és a rántott hús az óriási ételek megmérettetésén. A rangsort olvasva garantáltan összefut a nyál a szádban!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.03.
Módosítva: 2023.12.03.
Budapest gigászi kaja hamburgerszörny

Megtaláltuk Budapesten és környékén az ország legnagyobb kajáit. Versenybe szállt a gírosz, a hambi és a rántott hús is. A három dobogóst most megmutatjuk nektek. 

GRK’S Greek Kitchen készíti a főváros legnagyobb gíroszát Fotó: Metropol

Harmadik helyen az óriás gírosz 

Brutalas elnevezésű óriási – több, mint egykilós – gírosz eredeti, görög recept alapján készül. Nem kisebb, mint 26 centis pitába teszik a húst és a zöldségeket.


Második a 3 kilós hamburgerszörny

A Tower Monsterként ismert hamburgerszörny  több mint 3 kilót nyom, csak a hús több benne, mint fél kiló.  Volt, aki annyira degeszre ette magát belőle, hogy mentőt kellett hozzá hívni.

Tower Monster Fotó: Facebook

A győztes a rántotthús

Az első helyen az óriási rántott hús! A Pléhcsárdában óriási, többkilós húsokat sütnek. A legnagyobb bécsi szeletes zsemléjük 7 kiló. Az alapítója, Bábel István már elhunyt, de mindent úgy csinálnak most is, ahogy ő megálmodta. 

Bábel István Fotó: Metropol

Csak éhes ember van és jóllakott. Félembert meg még nem láttam soha, hogy tudnék valakit fél adaggal kiszolgálni? Aki kevesebbet akar enni, válasszon egy levest, kérjen csirkecombot vagy májat egy szelet kenyérrel, savanyúsággal 

– mondta korábban a Metropolnak Bábel István.

 

Íme a top 3 gigászi kaja videón: 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás