Eredeti családi recept alapján készítik a főváros legnagyobb gíroszát, ami egy kilót nyom. Mutatjuk, hogy készül.
A Bors megtalálta Budapest legnagyobb gíroszát. A görög konyha kedvelt hazánkban is, ezért jó hír, hogy egy tradicionális gíroszért nem feltétlenül kell Görögországba repülni; ha egy ízletes gíroszt, muszakát vagy szuvlakit szeretnénk enni, akkor azt már a budapesti Hegedűs Gyula utcában is megtalálhatjuk.
A GRK’S Greek Kitchen nevű étterem Budapest legnagyobb gíroszát készíti, vagy ahogy ők hívják: yeerosát kínálják az embereknek. Minden étel eredeti családi receptek alapján készül náluk. A Giovantsis család múltja, már az 1946-os évektől Magyarországhoz kötődik, amikor a görög polgárháború miatt több ezer görög menekült hazánkba.
Mutatjuk, hogy készül a főváros legnagyobb gírosza, ami közel egy kilót nyom:
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre