Káosz Alain Delon családjában: mindenki mindenkit perel





Jogi eljárások kereszttüzében az apa, a fiú és a féltestvér.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.01.06.
Alain Delon per egészség

Alain Delon jogi eljárást indít fia ellen, miután ő egy francia magazinnak arról beszélt, hogy a mostani karácsony lehetett az utolsó apja számára, aki nehezen fogadja el törékeny egészségét. A Paris Matchban csütörtökön megjelent interjúban Anthony Delon elmondta, hogy 88 éves apja nem sokat beszél, mert az fárasztja, és idegesíti, ha visszakérdeznek, mert a hangja már nem mindig tiszta és érthető.

Alain Delon
Anthony Delon, Alain Delon és Anouchka Delon / Fotó: AFP

Alig pár órával az interjú megjelenése után azonban Alain Delon ügyvédjén keresztül csattanós választ adott fiának, melyben azt állítja, hogy valósággal sokkolta a cikk, ami miatt keresetet nyújtott be vele szemben. A színészlegenda kifejtette, hogy ki nem állhatja fia agresszivitását, amivel folyton azt kívánja vele érzékeltetni, hogy szenilis.

A színész 2019 júliusában stroke-ot kapott, és ma már alig hagyja el a Loire menti Douchyban található birtokát. Egészségével kapcsolatban tovább nőtt az aggodalom, miután családja nyilvánosságra hozott egy képet a karácsonyi vacsoráról, ahol Alain Delon gyengének és soványnak tűnt – írja a The Guardian.

Jólléte kapcsán már tavaly is kételyek merültek fel, miután három gyereke panaszt nyújtott be korábbi bentlakó asszisztensével, Hiromi Rollinnal szemben, zaklató és fenyegető magatartással vádolva őt. Rollint júliusban lakoltatták ki a birtokról, ám a nő tagadja a vádakat, és maga is keresetet nyújtott be. A francia ügyészség azonban csütörtökön elárulta, hogy bizonyíték hiányában egyik ügyben sem lépett. 

A Paris Matchnek adott interjúban azonban Anthony újabb törésekről számolt be a családban, azzal vádolva féltestvérét, Anouchka Delont, hogy nem közölte vele apja állapotának romlását. Ezért rendőrségi feljelentést is tett. Alain Delon ügyvédje szerint Anthonynak az a célja, hogy Anouchka reputációját és apjával való kapcsolatát rombolja. Anouchka ügyvédje pedig felvetette, hogy a lány rágalmazásért és zaklatásért fellép Anthony ellen.





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás