Sok a kérdés: hat év után került elő az eltűnt fiú, Alex





A fiú 2017-ben egy spanyolországi nyaralásra ment az édesanyjával és a nagyapjával, utoljára október 8-án látták őket. Végre megtörtént az, amiről már sokan lemondtak!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.18.
Módosítva: 2023.12.18.
eltűnés spirituális közösség fiú hazatérés

Hazatért az Egyesült Királyságba a most 17 éves Alex Batty, aki hat évvel ezelőtt tűnt el. A fiú 2017-ben az édesanyjával és a nagyapjával nyaralt Spanyolországban, utoljára ott látták őket. A tinire most Franciaországban figyelt fel egy autós, amint a fiú az út szélén sétált – írja a BBC. 

Miután a sofőr az autójába ültette, Alex azt mesélte neki, hogy egy nomád életmódot folytató, spirituális közösségben élt az édesanyjával és a nagyapjával, ahonnan végül megszökött, mert az anyja Finnországba akart menni. A fiú gyámja már az eltűnésekor is a nagyanyja volt, az asszony akkoriban azt gyanította, hogy unokáját az anyja és a nagyapja rabolta el, hogy egy marokkói spirituális közösségben éljenek. Egyelőre csak a tini tért haza, hozzátartozóit még keresik. Az üggyel kapcsolatban a rendőrség közölte, egyelőre nem állapították meg a fiatal eltűnésének körülményeit.

Ha olyan ütemben beszél vele, amilyet kényelmesnek érez, az végső soron meghatározza, hogyan halad az ügy, és hogy indul-e nyomozás

 – tette hozzá Matt Boyle rendőrfőkapitány-helyettes. A hírek szerint a tinédzser négy napig sétálhatott Dél-Franciaország hegyvidéki tájain, mielőtt a sofőr felvette őt az út mellől a késő éjszakában.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás