A Dunában találták meg az eltűnt, 23 éves jászberényi fiú, Farkas Péter holttestét





A Dunában találták meg annak a fiúnak a holttestét, aki szeptember 15-én tűnt el Jászberényből. A 23 éves Farkas Péterről az utolsó információ az volt, hogy egy online vonatjegyet vett a Keleti pályaudvarra.



Megosztás
Szerző: K.D.R.
Létrehozva: 2023.09.24.
Duna Farkas Péter Jászberény holttest eltűnés

Ahogy arról a Bors beszámolt, a 23 éves Farkas Péter szeptember 15-én tűnt el Jászberényből a húgával folytatott heves vita után. Édesanyja, Szűcs Klaudia korábban elmondta a Borsnak, hogy a fia nem szokott csavarogni, csak dolgozni járt el, így ez nem vallott rá. Az utolsó nyom egy elektronikusan vett vonatjegy volt Tápiószecsőről Budapestre, a Keleti pályaudvarra, majd Péter kikapcsolta a telefonját.

gyász
Péter holttestét a Dunában találták meg – Fotó: Pexels

Két hajótest között találták meg

Rengetegen keresték a Jászberényből eltűnt fiatalt, az eltűnés híre bejárta az egész internetet. Az Eltűnt Személyek Keresése csoport szeptember 22-én azonban arról adott hírt, hogy Pétert megtalálták, de már késő volt.

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a szeptember 15-én Jászberényből eltűnt Farkas Pétert megtalálták, elhunyt. A 23 éves fiatalember holtteste Budapest külső részén a Dunából került elő. Halálának körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja

– írták. 

Nagy László eltűntkereső úgy tudja, a fiatalt Budapest és Nagytétény között találta meg a Dunában egy civil személy két hajótest között. Az eset további körülményeiről azonban egyelőre nincs információnk.

Mindenki ledöbbent a fiatal férfi tragédiáján – Fotó: E.Sz.K. Hungary

„Nagyon szeretünk!”

Pár napja még ezt üzente fiának Klaudia a Borson keresztül:

Az egész családod, barátaid és munkatársaid várnak haza. Gyere haza, nagyon szeretünk!

Az édesanya most teljesen összetört, képtelen felfogni fia elvesztését. Megkeresésünkre annyit reagált, hogy még nem áll készen arra, hogy beszéljen a tragédiáról, melyet jelenleg még el sem hisz. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás