Figyelmeztet az időutazó: 3 hónap múlva idegenek támadják meg a Földet





Rejtélyes jövendölésekkel borzolta fel a kedélyeket egy TikToker.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.08.05.
időutazó UFO világvége figyelmeztetés

Egy titokzatos közösségi média felhasználó, aki azt állítja, hogy időutazó és a 2858-as évből tért vissza, hátborzongató figyelmeztetést adott ki a világvégéről.

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

A felhasználó, aki a @darknesstimetravel felhasználónév alatt posztol, több mint 12 000 követőt szerzett azzal, hogy a jövő eseményeiről tett közzé szokatlan állításokat. Legutóbbi videójában azonban az állítólagos időutazó azt jelentette ki, hogy egy ellenséges idegen faj érkezik a Földre, hogy elpusztítsa azt, és figyelmeztetett: az embereknek fel kell készülniük megmenteni a saját fajukat. 

A videóban, amely több mint 30 000 kedvelést szerzett, az önjelölt időmágus a következőket írta: „FIGYELEM! Igen, én egy igazi időutazó vagyok, el fogom mondani, hogyan lesz vége a világnak.”

„Kevesebb, mint 3 hónap múlva, október 3-án egy földönkívüli érkezik a Földre, akit »Az Előőrs« néven ismerünk. Az Előőrsöt jelenleg egy ellenséges idegen fajból álló csoport üldözi, akiket a »Távoliaknak« hívnak. A Distantok elpusztították a Vanguard otthonát, 20 fényévre innen, és ő az egyetlen, aki még életben van. Legközelebb a Földre jönnek, hogy elpusztítsák, mivel túl fejlettek lettünk a számukra” – kezdte rejtélyes jövendölését az időutazó, de ez még nem minden, mert a következőképp folytatta:

„Az Előőrs először a Földet éri el, hogy figyelmeztessen minket, és 12.000 embert visz egy másik lakható bolygóra, amit Kepler-186f-nek hívnak. A Distantok birtokolták a Földet, a piramisokat tulajdonuk jeléül helyezték ide, ezt teszik minden bolygóval, ahol élet van. Az Előőrs nem akarja, hogy ami vele történt, mással is megtörténjen, ahol egy egész faj elpusztul. Az Előőrs jön, készen kell állnotok... ez fogja megmenteni a fajunkat” – hangzik el a hátborzongató videóban. 

A TikTok nézők megdöbbentek az állításoktól, miközben a kommentelők többsége megdicsérte a Tiktokert, amiért egy ilyen fantáziadús filmnek is beillő történetet talált ki - írja a Daily Star. 

 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás