"Képtelenség feldolgozni": megszólalt a XIII. kerületben meggyilkolt lány édesapja





Türk Róbert Dánielt még mindig keresi a rendőrség, ő a gyanúsítottja egy XIII. kerületi gyilkosságnak. Lapunk nemrég elérte a meggyilkolt Petra édesapját.



Megosztás
Szerző: KKP
Létrehozva: 2023.07.14.
gyilkosság Véső utca XIII lány társasház

Gyilkosság rázta meg a XIII. kerületet csütörtökön: egy fiatal, 27 éves nő holttestére bukkantak a rendőrök a Véső utcában lévő egyik társasházban, miután valaki bejelentést tett a segélyhívó központban. A harmadik emeleti lakásba csak úgy jutottak be a rendőrök, hogy be kellett törni az ajtót. 

Be kellett betörni a lakás ajtaját. Fotó: Bors/Végh István

A fiatal lány halálával összefüggésben Türk Róbert Dániel ellen adtak ki elfogató parancsot. Munkatársunk elérte a fiatal áldozat édesapját, Róbertet. 

Ezt az egészet képtelenség feldolgozni, csak két hónapja voltak együtt!

- mondta lapunknak összetörve Petra édesapja. 

A férfi baráti társasága egyébként képtelenségnek tartja, hogy az általuk szelíd és kedves fiúnak tartott Róbert bárkit is bántalmazott.

Nem akarjuk elhinni 

– mondta a Metropolnak a férfi egyik barátja. Munkatársunk megtalálta azonban Róbert Dániel egyik ex kedvesének a legjobb barátnőjét, aki már egészen más véleményt alkotott a keresett személyről.

Azt ugyan mi sem gondoltuk, hogy egy lehetséges gyilkos keveredett a társaságunkba, de őszintén megmondom, Róbert sosem volt a szívünk csücske. A baráti körünket csak bomlasztotta a szűnni nem akaró furcsaságaival. Mivel egyikünk sem pszichiáter, nem állíthatjuk biztosan, hogy valamilyen személyiségzavarban szenvedett, de a viselkedése miatt ez is megfordult a fejünkben

 – mondta a neve elhallgatását kérő nő, és hozzátette: bíznak benne, hogy Róbertet hamar elkapják.

Ebben a házban történt a gyilkosság Fotó: Bors

- Talán nem illik ilyet mondani, de most egy kicsit mind megkönnyebbültünk, hogy nem a mi barátunk vált emberölés áldozatává. Róbert ijesztően féltékeny volt, és szinte a barátnője minden percét ő szerette volna beosztani. Úgy bánt a szerelmével, mint a saját tulajdonával. Tudni kell, hogy a barátnőm jóban maradt az egyik volt párjával, aki a szakításuk ellenére is összejárt velünk. Róbert őt nem volt hajlandó megtűrni a közelünkben – emlékezett vissza informátorunk.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás