„Azt hitte biztonságban van” – belehalt a gyomorműtétjébe a háromgyerekes édesanya





Szebb szeretett volna lenni, ezért kés alá feküdt az édesanya. Családja sajnos soha többé nem ölelhette magához.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.07.16.
Módosítva: 2023.07.16.
műtét tragédia édesanya

A családot összetörte egy háromgyermekes anyuka halála, aki meghalt, miután Törökországba utazott egy műtét miatt.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Képünk illusztráció/Fotó: Pixabay.com

A 38 éves Leanne Michelle Leary egy 2000 font (k. 872 ezer forint) értékű gyomorműtétre repült Isztambulba, de az utazás tragédiával végződött, amikor egyedül halt meg a kórházban. A beavatkozás során a gyomrának 80 százalékát kellett volna eltávolítani, és Leanne azt hitte, hogy az egész teljesen biztonságos.

Leanna még elküldött egy fotót a családjának, amin kórházi köntösben látható. Ekkor adott magáról utoljára hírt. Családja néhány órával a műtét után már aggódni kezdett érte, így felvették a kapcsolatot a kórházzal. A családot megnyugtatták, hogy még életben van, és az állapota stabil, de nem így volt… 

Másnap a szülei utána utaztak Isztambulba, de a kórházban közölték velük a tragikus hírt: szívrohamban meghalt Leanne. A háromgyerekes édesanyát végül hazaszállították az Egyesült Királyságba, ahol boncolás vár rá. A család érhető módon teljesen összetört a tragédiától. 

„Leanne nagyon pezsgő volt, mindig a buli lelke. Kedves és nagylelkű volt, és mindig hajlandó volt segíteni másoknak, még akkor is, ha neki magának szüksége volt rá” – emlékezett meg a volt férj, Steven Leary, aki Leanne két gyermekének az apja. 

A műtétre egyébként azért volt szükség, mert Leanne évek óta súlyproblémával küzdött. A 40. születésnapja előtt volt egy célja, de úgy érezte egyedül nem képes lefogyni. A brit egészségügyben még öt évet kellett volna várnia a beavatkozásra, amit nem akart. Magánúton pedig túl drága volt a beavatkozás, amit nem engedhetett meg magának – számol be róla a Daily Star. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás