Síron túli üzenetet kapott Zsuzsanna az erdőkertesi páros öngyilkosság áldozatától





Nem tudja elhinni a kettős öngyilkosság során elhunyt fiatal nő édesanyja, hogy a lánya valóban meg akart halni. A tragédia tavaly augusztusban történt: egy erdő szélén álló autóban találtak a fiatal párra, kipufogógázt vezettek az autóba. Most az anya hangfelvételt kapott lánya egyik barátjától, amelyben lánya a párjáról beszél .



Megosztás
Szerző: KKP
Létrehozva: 2023.06.06.
tragédia hangüzenet öngyilkosság Erdőkertes

Kiderült: félt a párjától az a lány, akinek a holttestére a párjáé mellett találtak rá tavaly augusztusban helybéliek az erdőkertesi fás terület szélén egy autóban. Mint a Bors megtudta, a fiatalok kapcsolata igencsak viharos volt. Sokat veszekedtek, de aztán eljegyezték egymást, majd szakítottak, miután kitűzték az esküvő időpontját. Senki nem értette, miért dobták el a fiatalok az életüket oly módon, hogy a kipufogógázt az utastérbe vezették.

Zsuzsa nem tud beletörődni lánya elvesztésébe  Fotó: olvasói

Zsuzsanna, Kata édesanyja a mai napig nem tudja elhinni, hogy az ő kislánya meg akart halni.

A lányom elmesélte nekem, hogy a párja korábban megpróbálta rábírni a közös öngyilkosságra, de a gyermekem ettől elzárkózott. Meg is jegyezte, hogy a párja haljon meg egyedül, ha mindenképpen arra vágyik!

mondta a Borsnak az asszony, aki a kettős haláleset óta arra tette fel az életét, hogy kiderítse a teljes igazságot.

"Amikor csak tehetem, kimegyek a lányom sírjához, de gyakran otthon is érzem, hogy velem van. Olyankor eláraszt a nyugalom" – mondta a gyászoló asszony, aki meg van győződve arról, hogy Kata személyiségével az öngyilkosság gondolata is összeegyeztethetetlen volt.

Kata arról beszélt, hogy párja betegesen ragaszkodik hozzá  Fotó: olvasói

Az édesanya néhány napja egy számára megdöbbentő, továbbított hangüzenetet kapott Kata egyik barátjától. A felvételen a lány hallható, amint arról beszél, hogy fél a volt párjától, még arra is képesnek tartja, hogy megöli önmagát vagy akár még őt is. A gyászoló édesanya az üzenetet a Bors rendelkezésére bocsátotta.

Gondoltam rá, hogy ha kajakra elhagynám, akkor öngyilkos lenne. Vagy nekem az utca sötét, így megvárna és kinyírna. Ki tudja, ha olyan lelkiállapotba kerülne… Annyira betegesen ragaszkodik hozzám, hogy ilyet én még nem láttam. Eddig egyik csávóm sem volt ennyire beteges. Kivagyok amúgy ettől...

 – fogalmazott a lány. Zsuzsa a félperces üzenetet már számtalanszor meghallgatta.

"Össze kell szednem minden lelkierőmet, mert a lányom emlékének tartozom ennyivel. Az elkeseredett hangüzenete is megerősít abban, amiben egyébként is biztos voltam, hogy a gyermekem nem akarta önként eldobni magától az életet. Valaminek történnie kellett..." – gondolkodott el hangosan Zsuzsanna.

A másik áldozat fivére közvetlenül a tragédia után fejtette ki az álláspontját a Borsnak, többek között elárulta, hogy az esküvőt azért kellett lemondaniuk a fiataloknak, mert Dánielt egy több évvel korábbi ügy miatt 28 napos elzárásra vitték.

"Közmunkára ítélték egy apróság miatt, de azt nem teljesítette, ezért a büntetést megváltoztatták, és az esküvő tervezett időpontjában éppen a rácsok mögött volt... A barátnője miatt erős nyugtatót szedett, ami nyilván nem tett jót neki" -– vélekedett.

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálta a történteket. Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a következő választ adta a Bors érdeklődésére: "Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a halálesetek kapcsán idegenkezűség gyanúja nem merült fel. Gödöllői kollégáim az általános közigazgatási rendtartás keretein belül vizsgálták a körülményeket, amiről bővebb tájékoztatást nem áll módunkban adni."

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás