„Segítség! A babám csapdába esett” – halálra zúzta a 12 éves fiút a garázsfal





Rémálomba illő baleset végzett a segítőkész 12 éves fiúval. Édesapját még meg tudták menteni.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.01.
Módosítva: 2023.06.01.
édesapa Essex baleset

Hatalmas robaj, majd félelmetes sikolyok ráztak fel egy kertvárost. A 12 éves Scott-Swaley Stevens otthon volt az Essex állambeli Clactonban, amikor rémálomba illő balesetet szenvedett.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A kis Scott és édesapja azon munkálkodott, hogy lebontsák a garázs falát. Jól is haladtak, így közben megebédeltek. Miután megették a halat és a sült krumplit, ismét belefogtak a barkácsolásba. Szerszámok nélkül próbálták meg ledönteni a falat, ami sajnos rossz irányba indult meg. Akkor már nem lehetett megállítani, így rádőlt apára és fiára. A balesetnek Scott nővére is a szemtanúja volt, aki sírva rohant édesanyjához segítséget kérni. 

Az anyuka, Charmaine Lee azonnal a szomszédságukba lévő tűzoltóállomásra rohant, ahol könyörögni kezdett: „Segítség! A babám csapdába esett!”

A tűzoltók az otthonhoz siettek, ahol már az emberek kétségbeesetten próbálták elmozdítani a törmeléket. Tragikus módon Scott-Swaley-t nem tudták megmenteni, és a helyszínen halottnak nyilvánították. Az apját törött karral húzták ki a romok közül.

„A fal mindkettőnkre rádőlt, miután megráztuk, hogy átdöntsük. Másodpercek alatt ránk zuhant, amit nem tudtam megállítani” – emlékezett vissza élete legrosszabb pillanataira az édesapa, aki szerint két órán át voltak csapdába esve, de valójában ennél jóval kevesebbet. 

„A fal súlya olyan nyomást gyakorolt a mellkasára, hogy a szíve nem tudott megfelelően működni. A vére nem tudott eljutni az agyába, eszméletét vesztette és meghalt. Egy 12 éves fiú volt, előtte állt még az egész élete” – árulta el a The Sunnak Lincoln Brookes, Essex vezető halottkémje, aki rendkívül tragikus balesetnek nyilvánította Scott halálát. 
 





 





Ezeket olvastad már?
Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Orbán Viktor: Csak az szavaz a békére, aki a Fideszre szavaz

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Nagy napjuk lesz ma a középiskolásoknak: erről kell számot adniuk

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Mutatjuk, milyen időre kell számítani május első hétvégéjén

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás