„Elveszíthettem volna a látásomat” – szemfertőzésnek nézték a háromgyerekes anya rákját





Szemfertőzéssel ment el a szemészetre egy háromgyerekes édesanya, de amit ott közöltek vele, halálra rémítette.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.23.
anya rák szemfertőzés

A 45 éves Marcia egyik nap arra ébredt, hogy homályos a látása, de először nem gondolt semmi rosszat. Idővel azonban javulás helyett romlott a látása, már alig látott, ezért ellenőriztette a szemét. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

„Azt hittem, hogy szemfertőzést fognak diagnosztizálni, amikor elmentem az orvosomhoz, mivel kezdtem megvakulni, nagyon homályosan láttam. Már a vezetés is nehezen ment. Azt mondták, hogy szerintük is szemfertőzés, és adtak nekem antibiotikumot. Ez nem javított semmin, így visszahívtam, és azt mondtam, hogy valami nincs rendben, és beutalót kaptam a szemészetre – kezdte megrázó történetét Marcia. 

Még aznap bevitték a John Radcliffe kórházba, ahol öt órán át vizsgálták, majd leültették és közölték vele: jóindulatú agydaganata van. Így tudta meg, hogy a szemfertőzése valójában agydaganat. Egy komoly műtét várt a háromgyerekes édesanyára, aki szerencsésnek érezte magát, amiért a daganata jóindulatú és így még volt reménye.

 „Ha a válasz nem lett volna ilyen gyors, valószínűleg vak lennék. Nagyon örülök, hogy elmentem, ha nem mentem volna, elveszíthettem volna a látásomat, ha nem kezeltek volna ilyen gyorsan. Az orvos azt mondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a látásom ilyen jól helyreáll. Most már jobban látok, mint korábban” – tette hozzá Marcia, aki azért beszélt élete legmegrázóbb pillanatairól, mert szeretné felhívni a figyelmet az agydaganatokra. Elmondta, hogy a tumor szót ijesztő lehet hallani, de jobb kivizsgáltatni a tüneteket, mint figyelmen kívül hagyni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás