„Egy volt a millióból” – egyik pillanatról a másikra szűnt meg dobogni Robert szíve





Teljesen egészséges volt, az az édesapa, akinek váratlanul nem dobogott tovább a szíve.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.23.
család tragédia édesapa szív

Családja legnagyobb döbbenetére teljesen váratlanul vesztette életét egy egészséges, 44 éves édesapa.

Képünk illusztráció / Fotó:  Pixabay

Robert Crawford szíve egyik pillanatról a másikra szűnt meg dobogni az otthonában. Kórházba szállították, de néhány nappal később örökre lehunyta a szemét. A megrögzött Celtic-szurkolót a szerettei egy a millióból névvel illették, és most adományokat gyűjtenek a végső búcsúztatására.

„Robert a párom mostohaapja volt. Éppen azután lépett be az életembe, hogy az apám meghalt, így olyan volt számomra, mint egy apafigura. Nagyon családcentrikus volt. Ő volt a család fő eltartója, ő fizette a számlákat, két állása is volt. Csak azt akarta, hogy a családjáról gondoskodjon” – emlékezett rá Katie Docherty.

Az orvosok biztosak voltak abban, hogy Robert szívével van a probléma, ezért egy söntöt ültettek be neki. Az állapota azonban a következő napokban csak rosszabb lett. Végül kómába helyezték, amiből már nem ébredhetett fel. Békés halála volt a családja és barátai körében.

„Annyira szerencsések és büszkék vagyunk, hogy Robert életének a részei lehettünk, hogy közös emlékeink vannak vele, és ami a legfontosabb, hogy osztozhattunk a különleges napon, amikor feleségül vette élete szerelmét. Robert örökre a szívünkben és az emlékezetünkben marad. Olyan csodálatos papája volt az unokáinak, Brodynak és Arabellának, tényleg egy volt a millióból” – tette hozzá a gyászoló nő.

A felesége és 14 éves lánya megsegítésére, már több mint 3000 font (1,2 millió forint) gyűjt össze.

(VIA)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás