Ágyékon rúgta a biztonsági őrt, elmenekült két bolti rabló Újbudán – Videó!





A két nő telepakolt táskával hagyta el az üzletet.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.06.16.
Módosítva: 2023.06.16.
biztonsági őr Újbuda testi sértés rablás

Fájdalmas „lefegyverzésen” van túl az a biztonsági őr, aki a munkáját végezve meg akart állítani két nőt, akik a táskájukba pakolt termékekkel akartak lelépni. Az incidens során egy középkorú nő a 18 éves segítőjének táskájába dugdosta az élelmiszereket, miközben kosarat húzott maga után. Az újbudai bolt biztonsági őre azonban éber volt és észrevette a lopási kísérletet. Amikor az útjukat állta, dulakodás közben az egyik nő beletalpalt az ágyékába. 

lopás újbuda tökönrúgás
A hős biztonsági őr megpróbálta megállítani a tolvajokat /Fotó: Magyarország Ügyészsége

Magyarország Ügyészsége számolt be róla, hogy néhány héttel ezelőtt két nő kirabolt egy újbudai élelmiszerboltot. Most azonban a kamerafelvételeknek hála elfogták a 18 éves elkövetőt, aki idősebb tettestársával hajtotta végre az akciót. A banda másik tagja még jelenleg is szökésben van, ellene elfogató parancs van érvényben.

A rendőrök által elfogott épphogy felnőttkorú nőre 2 év börtönbüntetés várhat, amelynek végrehajtását a bíróság 5 év próbaidőre felfüggesztette a büntetlen előélete miatt. A rúgásról készült felvételt ide kattintva tudjátok megtekinteni a videó második felében. Az elsőn az látható, ahogy a táskába pakolják a szajrét a hölgyek.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás