RETRO RÁDIÓ

Eszement ablakpucolás a magasban: Hajmeresztő dolgot művelt egy asszony Józsefvárosban - Videó!





Szélsebesen terjed az a videó, melyen egy nő látszódik, aki a magasban egy ablakpárkányra kiállva pucolja az ablakot.



Megosztás
Szerző: K. B.
Létrehozva: 2023.03.26.
Módosítva: 2023.03.26.
ablaktisztítás tériszony Életveszélyes

Megrázó felvétel terjed futótűzként a közösségi médiában. A videón egy háziasszony Budapest VIII. kerületében egy első emeleti ablakpárkányára kiállva, mindenféle biztonsági felszerelés nélkül törölgeti az ablakokat. A TikTok-videó megtekintői már a látványtól is tériszonyosok lettek. Csupán az őrangyalának köszönheti a nő, hogy nem zuhant le a nyílt utcára, miközben könnyedén tisztogatja a társasházi lakás ablakait kívülről. A felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Már több tragédiát is okozott az ablaktisztítást

Bár sokan a tavaszi nagytakarítás keretei között ilyenkor tartják az ablakpucolást, nem árt óvatosnak lenni, ugyanis 2022 szeptemberében Siófokon már tragédia történt belőle, hogy egy nő a harmadik emeleti ablakát a párkányon állva próbálta meg letakarítani. A 46 éves áldozat azonban kibillent az egyensúlyából és lezuhant 3 emelet magasból.

A perceken belül a helyszínre érkező mentősök, és a kiérkező mentőhelikopter bevetésével sem tudták megmenteni az életét.

Budapesten is halálesetet okozott az ablakpucolás

2019-ben még ennél is durvább eset történt Budapesten. Akkor egy hölgy a 10. emeletről zuhant ki ablaktisztítás közben a fővárosi Csontváry Kosztka Tivadar utcában. Az idős asszony, akit mindenki szeretett a lépcsőházban, a helyszínen életét veszítette.

Egy hölgy szerencsésen túlélte a három emeletes zuhanást

A Ripost korábban beszámolt a pécsi Mikó Alexandráról, aki szintén a harmadik emeleti lakásának ablakából zuhant le nagytakarítás közben. A hölgy szerencsére túlélte a balesetet, azonban derék alatt mozgásképtelenné vált. Az ő zuhanása után a húga Vivien nyilatkozott a lapnak az incidensről.

A nővérem, Szandi, a szerelmével, Richárddal, akivel fél éve alkotnak egy párt, úgy döntött, hogy kitakarítanak. S ha már nekikezdtek, megcsinálja az ablakot is… Mindössze egy pillanat műve volt az egész, Szandi kizuhant az ablakon. Hiába sietett a segítségére a barátja, már késő volt. Richárd persze azonnal hívta a mentőket, akik perceken belül megérkeztek és kórházba vitték a nővéremet

 – eleveníti fel a történteket a szerencsétlenül járt nő húga. Majd így folytatja:

Sikerült megmenteni az életét, az állapota javul. A gerince és több nyakcsigolyája is eltört, utóbbiakat már megműtötték. A zuhanás következtében a lépe, a tüdeje, illetve a mája is megsérült, ráadásul a keze is alig mozog, csak az ujjait érzi, ám képtelen mozgatni azokat. Az agya viszont szerencsére nem sérült meg! Segítséggel tud beszélni, enni és inni is…

A fent említett esetek apropóján arra szeretnénk minden olvasónkat kérni, hogy inkább szánjanak több percet a biztonságos előkészületekre, mielőtt ablaktisztításba kezdenek, és semmiképpen sem úgy csinálják, ahogyan a fenti videón látható.





 





Ezeket olvastad már?
Brutális erővel csap le ránk a tél

Brutális erővel csap le ránk a tél

 Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sára Botond Pikó Andrásnak: visszafizetjük a parkolási Pikó-sarcot, nem kommunikálni kell, hanem cselekedni!

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás