RETRO RÁDIÓ

Feldolgozhatatlan tragédia: két nappal eltűnése után holtan találták meg a Pest vármegyei fiatalt

Rokonai, barátai, ismerősei gyászolják azt a mindössze 20 éves fiút, aki pár napja tűnt el Telkiben. Botondot ugyan megtalálták, de már késő volt.Megosztás
Szerző: F.Á.
2023.02.06. 20:00
Öngyilkosság gyász fiatal fiú

„Feltehetően önkezével vetett véget az életének” – osztotta meg a keresés egyik résztvevője a Facebookon.  A fiatal fiú még csütörtökön tűnt el Telkiben, keresésébe pedig édesanyja felhívására – a rendőrségen kívül – több önkéntes is bekapcsolódott. Azonban sajnos szombaton délután be is fejeződött a keresés, mivel erdészek rábukkantak a fiatal testére. Végül az I. kerületi tűzoltók vitték ki az erdőből, majd a rendőrségi helyszínelés után elszállították.

A gyász gyertyái
Fotó: Pixabay

„Ismerték őt a gyerekeim. Feldolgozhatatlan tragédia történt. Megint egy értemetlen halál. Nyugodjon békében Botond!” – írta egy ismerős. 

„Figyeljünk már egymásra! Beszéljetek, kommunikáljatok, kérdezzetek! És soha ne legyintsetek semmi olyan jelre, amit észrevesztek. És ne legyetek lusták utánamenni a dolgoknak. Nyugodj békében, Botond!” – írta egy környékbeli nő. 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tavaly szeptemberben figyelmeztetett,  hogy a szakemberek szerint az elmúlt két évben a középiskolás korosztály mentális egészsége nagyon aggasztó állapotba került, miközben „hatalmas kapacitáshiánnyal” küzdenek az iskolapszichológusok, családsegítő központok munkatársai és a gyermekpszichiátriák.

Január 13-án egy kamasz a Pesti úti panelsor egyik házából vetette a mélybe magát, a fiatal életét vesztette. Január végén Nagykőrösnél egy fiatal lány a vonat elé vetette magát. Vasárnap délelőtt egy férfi autójával egy villanyoszlopnak hajtott, szintén öngyilkossági szándékkal. Ő túlélte a balesetet. 

Van segítség!

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

 

Ezeket olvastad már?
Rongálnak és üvöltöznek: a fiatalok miatt áll a bál egy településen

Rongálnak és üvöltöznek: a fiatalok miatt áll a bál egy településen

Véres családi tragédia Mohácson, megszólalt a szomszéd

Véres családi tragédia Mohácson, megszólalt a szomszéd

Rejtélyes fénycsík jelent meg az égen, nem meteoresőről van szó

Rejtélyes fénycsík jelent meg az égen, nem meteoresőről van szó

Videó szivárgott ki a csepeli rém tettéről

Videó szivárgott ki a csepeli rém tettéről

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás