RETRO RÁDIÓ

Jótékonysági koncertet szerveznek a borzalmas tűz áldozataiért





Elvesztették szerettüket és otthonukat is a Kolozsvár utcai tűzkárosult család. A megsegítésükre jótékonysági koncertet szervez a kerületi általános iskola olyan sztárfellépőkkel, mint Malek Miklós.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.20.
Módosítva: 2023.01.20.
XV. kerület jótékony segítség Jótékonysági gyűjtés koncert

Mint arról már korábban is beszámoltunk, január elején hajnalban kigyulladt egy faszerkezetű melléképület Újpalotán a Kolozsvár utcában. A tűz pillanatok alatt átterjedt egy szomszédos lakóházra, amiben hatan tartózkodtak. Öt embernek sikerült kimenekülni a tűzből, azonban egy lakó nem tudott kijutni a hatalmas füst miatt. A holttestét a házban találták meg a tűzoltók. A család nemcsak az otthonát, hanem egy szerettüket is elveszítette a tragédia miatt. A XV. kerületi Pestújhelyi Általános Iskola jótékonysági koncertet szervezett a család megsegítésére.

Kigyulladt egy faszerkezetű melléképület a XV. kerületben Fotó: Bánkuti Sándor

„Nagyon csendesek és rendesek voltak mindig”

A helyszínen járva a környékbeliek elmondták lapunknak, hogy mélységesen megérintette őket a tragédia, hiszen szerették az ott élő családot.

„Nagyon gyorsan történt az egész, elképesztő, pillanatok alatt megtörtént a tragédia” – mondta egy környékbeli férfi, aki hozzátette, hogy a faház korábban egy fegyverbolt volt, de már évek óta nem üzemelt.

Nagyjából két éve költöztek ide, miután az üzlet bezárt. Úgy tudjuk, Romániából érkeztek. Nagyon csendesek és rendesek voltak mindig, soha nem volt gond velük, el sem tudjuk képzelni, hogy mi történhetett. Lehetséges, hogy egy gyertya vagy egy hibás karácsonyi világítás lehetett a ludas

 – ingatta a fejét.

Itt található a videónk az esetről:

Malek Andrea és Miklós is fellép a jótékonysági koncerten

A Pestújhelyi Általános Iskola a szívén viseli a tűzkárosult és gyászoló család sorsát, ezért jótékonysági koncertet szerveztek a megsegítésükre.  A koncerten a sztárfellépők között többek közt részt vesz Malek Andrea és Malek Miklós is. 

Ahhoz, hogy újrakezdhessék nemcsak lelkileg kell magukat újjáépíteni, az otthonukat, életüket is újra kell teremteni. Ebben próbálunk a zene eszközeivel, annak összekötő erejével segíteni, s az ügy mellé állni. Hálás vagyok minden közreműködő – a XV. kerülethez több módon köthető – művésztársamnak Bábel Klárinak, Malek Andreának, Malek Miklósnak, Dennert Árpinak, Lukács Eszternek, Cseke Gábornak, Pánczél Kristófnak, Varga Sándor Zoltánnak és Csalami Csaba tévés műsorvezetőnek, hogy hezitálás nélkül azonnal igent mondtak a felkérésre [...]

 – közölte a Pestújhelyi Általános Iskola.

 





 





Ezeket olvastad már?
Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Eltitkolta, hogy megharapta egy kutya: két hónappal később belehalt a kislány

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás