Retteg a fiú, hamarosan szabadul szadista anyja, aki miatt hathetesen amputálták a lábát

Csak 10 évet ült a nő és a barátja a szörnyű bántalmazásért.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
kegyetlenség Gyerekbántalmazás börtön

Alighogy megszületett a kis Tony, borzalmas szenvedésen kellett átmennie – tudósít a The Sun. Elmebeteg szülei ugyanis  mindössze 41 nappal születése után annyira bántalmazták, hogy eltörtek az ujjai és lábujjai, valamint elszakadt a szalagja. Ekkor a szülők ahelyett, hogy segítséget kértek volna, még 10 napig hagyták szenvedni a kicsit. Végül életveszélyes állapotban került kórházba, ahol az orvosok több szervi elégtelenséget, vérmérgezést, toxikussokk-szindrómát állapítottak meg a babánál, illetve azt, hogy eltört mindkét combja, alsó lábszára, bokája, lábujjai és hüvelykujja, és jelentős volt az agysérülése is. Ezek miatt végül az orvosok kénytelenek voltak amputálni a kicsi lábát.

open palm.Stop gesture
Hathetesen kellett elszenvedni a kisfiúnak a rémségeket – Fotó: Getty Images

A nyolc végtagtörésen és a fejsérülésen kívül, amelyek miatt az egyik füle megsüketült, Tonynak 23 műtéten és nyolc vérátömlesztésen kellett átesnie. Mindez azt jelenti, hogy élete során különleges szükségletei lesznek, lábprotézissel kell élnie a félig süketté is vált gyereknek.

Kétszer amputálni kellett a térdénél, és a csípője véglegesen elmozdult

– mesélte a szörnyűségeket a fiút örökbe fogadó Paula Hudgell

A fiút örökbe fogadó pár azóta azért kampányol, hogy elvetemült szülei ne csak pár évet legyenek kénytelenek rácsok mögött tölteni, ami akkor 10 év volt, mint maximális büntetés, amit a bíró kiszabhatott. Petíciót indítottak a törvény szigorításáért, amelyet már több ezer brit alá is írt. A Tony-törvény esetleges megszavazásával jelentősen szigorodhat a gyermekbántalmazások büntetési tétele. Jelenleg azonban a nemzeti felháborodás ellenére a kis Tony szülei büntetésük felét letöltve szabadulhatnak, figyelembe véve az előzetes letartóztatásban töltött időt.

A kegyetlen anya már szabadulna – Fotó: Shutterstock

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás