Dermesztő beszámoló! A profi vadászpilóta egy UFO-val talákozott- Videó!

Ryan Graves őszintén beszélt arról, milyen volt a levegőben találkozni egy földönkívüli lénnyel. Furcsa jeleket tapasztalt a légtérben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.01.
földönkívüli észlelés

Az egykor vadászpilóta, Ryan Graves éveken át repült a haditengerészetnél, ahol egyébként a legjobban képzett amerikai repülősök szolgálnak. A férfi állítása szerint 2013 és 2014 között többször is összetalálkozott néhány furcsa tárggyal - írja a The Sun.

A vadászpilóta furcsa jeleket tapasztalt a légtérben Képünk illusztráció Fotó: pixabay

A pilóta azt mondta, hogy az egyik küldetés során több furcsa jelt is észrevett a radarján, ami aggasztani kezdte, nehogy összeütközzön velük. Miután repülőket nem látott, arra kezdett gyanakodni, hogy a műszer elromlott. Ryan Graves később már úgy gondolta, hogy valaminek lennie kell a gép közelében, ha azt a műszer jelezte.

Szóhoz sem jutottam a repülés közben” - mondta döbbenten a profi pilóta.

Graves azt állította, hogy egy másik repülős közelebbről is megtudta figyelni a tárgyat és visszajelzései alapján az egy fekete kockának látszott, a belsejében pedig egy átlátszó vagy egy áttetsző gömb volt.

A pilóta nem tudta leírni az pontosan micsoda, de afelől nem volt kétsége, hogy amit látott az egy létező valami volt. A hadnagy szerint olyan társai is akadtak, akik éveken át figyeltek meg különös tárgyakat az égen, de egyikről sem derült ki soha, hogy pontosan mi volt az.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás