RETRO RÁDIÓ

Kíméletlenül szókimondó teszt: ez a legnagyobb gyengeséged egy kapcsolatban!





Először megrázó lehet szembesülni ezzel, de hosszú távon jobb partnerré válsz, ha tisztában vagy a pozitív és a negatív tulajdonságaiddal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.04.
kapcsolati gyengeség

Egy egyszerű, érzékelésen alapuló kvízzel segítünk hozzá ahhoz, hogy hatékonyan kezelhesd a szerelmi életed. Nem kis teljesítmény beismerni a hiányosságainkat, még akkor sem, ha tudjuk, mindannyian követünk el hibákat. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy partnerként és emberként tanuljunk és fejlődjünk. Gyengeségeink segítenek bennünket abban, hogy egy újabb lépéssel közelebb kerüljünk egy szerető és egészséges kapcsolat tudatos felépítéséhez. Kíváncsivá tettünk? Áruld el, te mit vettél észre első blikkre a képen és máris közelebb kerülsz önmagadhoz.

https://www.pinterest.com/pin/353321533273121329/

Egy békés arcot szúrtál ki elsőként? Ez azt jelenti, hogy a kapcsolataidban te szeretsz irányítani. Okos és intelligens vagy, mindig néhány lépéssel előre gondolkodsz. Könnyedén elemzel bármilyen helyzetet, szeretsz békét találni a káoszban, és mindig mindent megteszel a stressz csökkentése érdekében. Amikor szerelmes vagy és a kapcsolat hullámvölgybe kerül, csak akkor nem tudod megjósolni partnered viselkedését. Fogadd el, az érzéseket nem lehet megtervezni, a szeretetteljes kapcsolat érdekében a kontrollt is el kell engedni.

Ha egy gyümölcsöt szedő alakra figyeltél fel, akkor túlságosan ambiciózus vagy a karriereddel kapcsolatban. Már gyermekkorodban is komoly célokat fogalmaztál meg a jövődet illetően. Mindig ezek az álmok motiváltak, de persze ahogy nőttél, egyre reálisabb alakot öltöttek. A munkádban a legjobb akarsz lenni, nagyon teljesítményorientált vagy, de meg is dolgozol a sikerért. Szép dolog az elszántság, de az a fajta elhivatottság rossz hatással lehet a kapcsolataidra, különösen a szerelmi életedben. Emlékeztesd magad, hogy a magánélet is fontos, ha nem a legfontosabb!

Amennyiben egy anyát és gyermekét szúrtál ki az ábrán, akkor túlságosan függsz a családod véleményétől. Az identitásodat jelentősen befolyásolja a családod, és a velük való kapcsolat kihat a személyes és a szakmai életed szinte minden területére. Bár fontos és tiszteletreméltó, hogy a szeretteid jelentik a prioritást, ez hatással lehet arra, hogyan lépsz kapcsolatba másokkal és hogyan építhetsz új barátságokat. Fontos lenne, hogy ne csak mások véleményére adj, hanem figyelj önmagadra, a szükségleteidre, a vágyaidra és az álmaidra. Ha párkapcsolatban élsz, fogadd nyitottan a véleményeket választottadról, de önállóan dönts a jövőtökről, ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon.

A repülő madarakra figyeltél fel? Ezek szerint álmodozó, szórakozott típus vagy. Az időd nagy részét ábrándozással töltöd, a felhők felett jársz. A különleges tulajdonságod az, hogy egy unalmas és átlagos helyzetet is biztonságossá és érdekessé tudsz tenni, mivel egyedi perspektívával rendelkezel. A világról alkotott eltérő látásmódod azonban csalódásokhoz is vezethet, mivel az álmok különböznek a valóságtól. Ez különösen rizikós a szerelem terén, könnyen azt hiheted ugyanis, hogy megtaláltad az igazit, pedig csak nem veszed észre az intő jeleket.

Ha a lombkoronán lévő férfiarc ragadta meg a tekinteted, az azt jelzi, hogy kerülöd az embereket. Jobban érzed magad egyedül, mint társaságban, szívesebben figyeled távolról az eseményeket. Ennek az lehet az oka, hogy félénk vagy és tartasz az elutasítástól. Szeretteid nehezen tudják áttörni a személyes gátad, veled nehéz intim kapcsolatba kerülni. Bár lehet, hogy nem akarod megnehezíteni a feléd közeledők dolgát, mégis hajlamos vagy őket ellökni magadtól. Az emberek biztonságos távolból való szemlélése informatív lehet, segít elemezni a társadalmi interakciókat, de kétségtelenül megakadályozza az ismerkedést is. Ha valóban mély és szeretetteljes kapcsolatra vágysz, akkor barátságosnak, együttérzőnek és kedvesnek kell lenned, illetve ki kell lépned a komfortzónádból.





Ezeket olvastad már?
Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás