Mintaanyának tartották Evelint, aki vízbe fojtotta két hónapos gyermekét Komlón





Újabb családi tragédiáról számolt be a rendőrség, ezúttal Komlón történtek emberi ésszel felfoghatatlan események. A gyanú szerint egy anya a saját, mindössze két hónapos csecsemőjével végzett, amikor a kisdedet belefojtotta egy kád vízbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.01.
brutális

Az apját fejbelövő gyermek, illetve a lányait kivégző apa után ismét egy családi tragédia látott napvilágot, amely ismét sokkolta az országunkat – írja a Bors.

A rendőrség számolt be róla a honlapján, hogy megöltek egy két hónapos csecsemőt Komlón. A hatóság tudatta, hogy a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást egy 28 éves nővel szemben, aki az áldozat édesanyja. A zsaruk úgy gondolják, hogy a komlói nő tegnap délután belefojtotta a fürdőkádban lévő vízbe gyermekét. A szörnyűséget a kisfiúhoz éppen látogatóba érkező nagyszülők leplezték le, akik a csöppséget megtalálták, majd azonnal hívták a központi segélyhívószámot, azonban a kiérkező mentők már tehetetlenek voltak és a csecsemő életét vesztette. A helyszínre kiérkező rendőrök elfogták az anyát, majd előállították, a nő részletes, beismerő vallomást tett.

A Bors megtudta, hogy az anyát, Evelint az ismerősei mintaanyának tartották, a gyógyszerészként dolgozó nő már nagyon várta első gyermekét. Mikor Nimród megszületett, szinte kivirult:

Nagyon boldogan és hatalmas örömmel várták a kicsit, mindent megadtak neki már megszületése előtt és után is – mesélték a szomszédok a Borsnak. – Evelin ezután is örömmel, boldogan tologatta a kicsit, csuda édes fiúcska volt. A környékbeliek elárulták, hogy Evelin férje, Szabolcs, bár kamionosként dolgozott, de sokat volt otthon, segített feleségének, alig várta, hogy kisfiával is tölthessen időt.

Először a rendőröket láttuk meg, aztán pedig érkeztek a rokonok is. Szívszaggató volt látni, ahogy összekapaszkodva zokogtak együtt – ingatta a fejét szomorúan az asszony. Egy idő után Szabolcs is hazatért, az apuka összeomlott a történtek után, az odarohanó szülőkkel együtt siratta imádott kisfiát.

Csend van, a hátunk is borsódzik. Pedig alig pár napja még vidáman tologatta a kicsit Evelin. Felfogni sem tudjuk. Reméljük, szegény férje nem roppan össze, és kibírja valahogy ezt az időszakot – mondták a Borsnak.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás