Borzalmas részletek derültek ki a csepregi kisfiú haláláról: Máté apja öngyilkosságot kísérelt meg





Kiáll testvére mellett a csepregi családi házban elhunyt kétéves Máté édesapjának nővére. Tünde a Borsnak elmondta: példás családapának tartja Jancsit, és biztos benne, hogy a férfi nem bántotta a gyereket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.09.
drámai fejlemény

Egész Magyarországot megrendítette a csepregi család tragédiája. Az intézetben nevelkedett Jánosnak és Alexandrának öt gyermeke született – hárman már óvodába jártak. Kedden reggel Alexandra vásárolni ment, miközben az apa otthon maradt a kis Mátéval. A kisfiú eddig tisztázatlan körülmények között meghalt, majd az apa a helyi szóbeszéd szerint felakasztotta magát, de az ő életét sikerült megmenteni – tudta meg a Bors.

Tünde, Jancsi testvére úgy véli, hogy az öccse mindig is jól bánt a gyerekekkel.

„Felháborít, hogy vadidegen emberek találgatnak a tragédia körülményeit illetően, miközben a rendőrök még nekem, az egyetlen komolyan vehető rokonnak sem mondanak semmi érdemlegeset. A testvéremet meglátogattam a kórházban, szörnyű állapotban van. Ha esetleg kiderül, hogy valóban ő okozta az unokaöcsém halálát – amit nem tudok elképzelni –, akkor is mellette maradok” – mondta a Borsnak Tünde.

A közeli családtagok további megrázó részleteket meséltek, amit a Bors csütörtöki lapszámában olvashat!

 

Van segítség!
Ha Neked, vagy valakinek a környezetedben segítségre van szüksége, tárcsázd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresd fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás