Razziáznak a villamosokon, ennyi ember ellen kellett fellépni- Videó!

 Az utasok biztonságáért rendszeres tart ellenőrzést a közösségi közlekedési eszközökön és környezetükben a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Budapesti Közlekedési Központ. A legutóbbi akció a 3-as, a 62-es, valamint a 62A villamosvonalakon volt, és továbbra is várhatók hasonló ellenőrzések a fővárosban.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.27.
rendőrség

A rendőrök ezúttal katonákkal összefogva járőrözöttek november 25-én a 3-as, a 62-es és a 62A villamosok vonalain.

Az akció során elfogtak egy kábítószer birtoklása miatt körözött férfit, egy emberrel szemben közterületi alkoholfogyasztás miatt szabálysértési feljelentést tettek, továbbá előállítottak két, engedély nélküli árust. Helyszíni bírságot két esetben, köztisztasági szabálysértés miatt, valamint egy szabálytalan gyalogossal szemben szabtak ki - írta közleményében a BKK Kommunikációs osztálya.

Tudatták, kiemelten kezelik a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatók hasonló akciók a fővárosban.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás