RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő fordulat! Így néz most ki az Örs vezér tere – Fotók!





Hihetetlen a változás az Örsön, a Metropol cikkével felkavarta az állóvizet. Nincs mocsok, egy ittas hajléktalan sem fekszik a vizeletében, üres az aluljáró, és egy agresszív koldust sem látni. Szembetűnő, hogy a járókelők nyugodtak, sőt hálálkodnak a rendőröknek, hogy emelt létszámban vannak jelen a téren.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.12.
XIV. kerület rendőrségi razzia

Miután lapunk bemutatta rejtett kamerás felvételét, amelyen vélhetően egy koldusbanda „értekezlete” volt látható, olvasóink levelekkel árasztottak el bennünket arról, hogy rettegnek a téren felgyülemlett csövesektől, akik sokszor agresszívan viselkedtek a járókelőkkel.

Folyamatosan razziáznak a rendőrök Fotó: Metropol

Egy nappal később a felvételen megmutatott „banda” tagjai megjelentek a szerkesztőségünkben, ahol kiabálva fenyegetőztek.

A rendőrség ezután bejelentette, négy egység nonstop szolgálatot lát majd el az Örs vezér terén. Mindennek köszönhetően mára sikerült elérni, hogy a máskor koldusokkal teli közterület biztonságos, mert az agresszív kéregetők úgy eltűntek, mintha sosem lettek volna.

A rendőrök nem csak a téren, hanem a problémásnak ítélt járatokon is ellenőriznek Fotó: KB/Metropol

A zsaruk éjjel-nappal jelen vannak az Örs vezér terén

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság folyamatosan értékeli és elemzi a főváros egyes területeinek bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, amelyben figyelembe vesszük a lakossági bejelentéseket is” – tájékoztatott Kutsera Juhász Bettina rendőr alezredes.

Változik a jogsértések fajtája Fotó: KB/Metropol

A Metropol holnapi számában megtudhatod, mit mondtak a koldulókról a járókelők!

Így rontott a koldusbanda a szerkesztőségünkre

A Metropol kommentárja

Lapunk mindig az olvasók mellett áll, szlogenünk is az, hogy „Az utca hangja”. Olvasóinktól értesültünk arról is, hogy szervezett banda zaklatja a városlakókat az Örs vezér terén – pont ilyen alakok, mint akik szerkesztőségünket is meglátogatták. Elmentünk oda, megnéztük és levideóztuk, mi történik az Örsön – és beszámoltunk róla, hiszen ez a dolgunk. Most, amikor ezek az alakok üvöltöztek velünk, nem ijedtünk meg, hiszen az irodaházunkban nem voltunk valós veszélyben. De el tudjuk képzelni, hogy Ön, kedves olvasónk, vagy bármelyikünk „civilként” az utcán, hogy megijedne, ha négy ilyen alak fogná körbe az Örs vezér terén vagy máshol a városban. És azt sem szeretjük, hogy a fővárosunk ilyen – vagy ilyen lett mostanában. Ahol egy banda így „rátelepülhet” egy térre, ahol ömlik a panasz a kisboltokban dolgozókból a sok gyanús alak miatt, és ahol nem lehet úgy elsétálni a HÉV-től a metróig, hogy legalább két kéregető, drogos vagy prosti ne zaklatná az embert…

Ha hasonló problémával szembesül, keressen minket! Ha van róla fotója, videója, küldje be a szerkesztoseg@metropol.hu e-mail-címre, és utánajárunk! Mint ez a cikkünk is mutatja, a Metropol valóban „Az utca hangja” – mi a városlakók oldalán állunk!

 





Ezeket olvastad már?
„Nem hittem a szememnek” -  Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

„Nem hittem a szememnek” - Elképesztő, hogy mi utazott a pesti trolin

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Húsvéti hosszú hétvége: mutatunk néhány programot nagypéntek és a locsolkodás között

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Most érkezett: robbanás történt Budapesten, egy ember nem élte túl a szörnyűséget

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Mentőhelikoptert riasztottak: buszbaleset történt, rengeteg a sérült

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás