RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő fordulat! Így néz most ki az Örs vezér tere – Fotók!

Hihetetlen a változás az Örsön, a Metropol cikkével felkavarta az állóvizet. Nincs mocsok, egy ittas hajléktalan sem fekszik a vizeletében, üres az aluljáró, és egy agresszív koldust sem látni. Szembetűnő, hogy a járókelők nyugodtak, sőt hálálkodnak a rendőröknek, hogy emelt létszámban vannak jelen a téren.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.12. 20:21
XIV. kerület rendőrségi razzia

Miután lapunk bemutatta rejtett kamerás felvételét, amelyen vélhetően egy koldusbanda „értekezlete” volt látható, olvasóink levelekkel árasztottak el bennünket arról, hogy rettegnek a téren felgyülemlett csövesektől, akik sokszor agresszívan viselkedtek a járókelőkkel.

Folyamatosan razziáznak a rendőrök Fotó: Metropol

Egy nappal később a felvételen megmutatott „banda” tagjai megjelentek a szerkesztőségünkben, ahol kiabálva fenyegetőztek.

A rendőrség ezután bejelentette, négy egység nonstop szolgálatot lát majd el az Örs vezér terén. Mindennek köszönhetően mára sikerült elérni, hogy a máskor koldusokkal teli közterület biztonságos, mert az agresszív kéregetők úgy eltűntek, mintha sosem lettek volna.

A rendőrök nem csak a téren, hanem a problémásnak ítélt járatokon is ellenőriznek Fotó: KB/Metropol

A zsaruk éjjel-nappal jelen vannak az Örs vezér terén

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság folyamatosan értékeli és elemzi a főváros egyes területeinek bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, amelyben figyelembe vesszük a lakossági bejelentéseket is” – tájékoztatott Kutsera Juhász Bettina rendőr alezredes.

Változik a jogsértések fajtája Fotó: KB/Metropol

A Metropol holnapi számában megtudhatod, mit mondtak a koldulókról a járókelők!

Így rontott a koldusbanda a szerkesztőségünkre

A Metropol kommentárja

Lapunk mindig az olvasók mellett áll, szlogenünk is az, hogy „Az utca hangja”. Olvasóinktól értesültünk arról is, hogy szervezett banda zaklatja a városlakókat az Örs vezér terén – pont ilyen alakok, mint akik szerkesztőségünket is meglátogatták. Elmentünk oda, megnéztük és levideóztuk, mi történik az Örsön – és beszámoltunk róla, hiszen ez a dolgunk. Most, amikor ezek az alakok üvöltöztek velünk, nem ijedtünk meg, hiszen az irodaházunkban nem voltunk valós veszélyben. De el tudjuk képzelni, hogy Ön, kedves olvasónk, vagy bármelyikünk „civilként” az utcán, hogy megijedne, ha négy ilyen alak fogná körbe az Örs vezér terén vagy máshol a városban. És azt sem szeretjük, hogy a fővárosunk ilyen – vagy ilyen lett mostanában. Ahol egy banda így „rátelepülhet” egy térre, ahol ömlik a panasz a kisboltokban dolgozókból a sok gyanús alak miatt, és ahol nem lehet úgy elsétálni a HÉV-től a metróig, hogy legalább két kéregető, drogos vagy prosti ne zaklatná az embert…

Ha hasonló problémával szembesül, keressen minket! Ha van róla fotója, videója, küldje be a szerkesztoseg@metropol.hu e-mail-címre, és utánajárunk! Mint ez a cikkünk is mutatja, a Metropol valóban „Az utca hangja” – mi a városlakók oldalán állunk!

 

Ezeket olvastad már?
Brutális gyilkosság: három kisgyerek egy bicikliért végzett egy idős férfival – Videó!

Brutális gyilkosság: három kisgyerek egy bicikliért végzett egy idős férfival – Videó!

Gyomorforgató: ápoló zaklatta a mentálisan sérült kislányt – Videó!

Gyomorforgató: ápoló zaklatta a mentálisan sérült kislányt – Videó!

Még át sem adták, de máris megrongálták a ferencvárosi aluljárót - videó

Még át sem adták, de máris megrongálták a ferencvárosi aluljárót - videó

Azt hitték, csak rosszul hall, most öntudatlanul fekszik a borsodi kisfiú

Azt hitték, csak rosszul hall, most öntudatlanul fekszik a borsodi kisfiú

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás