Elborzadt az anyuka, perverz alak jutott be a babaszobába





Az édesanya alig hitt a szemének, amikor a babafigyelő kamerán látta mit művel a férfi, akit azért hívott, hogy felmérje a házuk állapotát, mielőtt eladásra kínálnák.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.27.
botrányos

Az amerikai édesanya beengedte otthonukba azt az 59 éves férfit, aki a házuk állapotát vizsgálta volna meg, mielőtt azt eladásra hirdetik. Csakhogy a férfi beteges vágyait elégítette ki inkább.

(Forrás: Pixabay)

A nő a mobiltelefonján keresztül figyelte a férfit, amikor a gyerekszobába ment a lakást felmérni. Elképedve látta a babafigyelőnek köszönhetően, hogy kétéves kisgyereke szobájában a férfi felvette a kisfiú egyik plüssfiguráját, és azt maszturbálásra használta fel. A nő alig tért magához a látottaktól, férje többször megkérdezte tőle, hogy mi a baja, de ő nem találta a szavakat.

Miután felocsúdott a sokkból, azonnal hívták a rendőrséget – írja a clickondetroit.com. A perverz alak a kiérkező zsaruknak először azt mondta, csak azért vette fel a plüssfigurát, hogy megvizsgáljon egy konnektort. Miután szembesítették vele, hogy videó készült róla, már bocsánatot kért.

Kevin Wayne VanLuvent letartóztatták súlyos szeméremsértés és rongálás vádjával. Tettéért akár két évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás