Szörnyű vérengzés, legyilkolta a tini a családját és egy terhes nőt

A mindössze 17 éves fiú családtagjaival is végzett. Tettének hátborzolgató oka van.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.10.
rendőrség

A rendőrség a közelmúltban letartóztatta azt a 17 éves fiút, aki féktelen vérengzésbe kezdett, miután apja leszidta Indianapolis városában lévő otthonukban. Az áldozatok között van a támadó 13 és 18 éves testvére, valamint 42 éves szülei. A házban tartózkodott egy 19 éves kismama is, akiről úgy tudni, hogy egy hónap múlva szült volna. Ő még életben volt, amikor a hatóságok rátaláltak, a kórházban azonban már nem tudták megmenteni sem az ő, sem gyermeke életét.

Fotó:shutterstock

A mészárlást csupán a házaspár 15 éves fia élte túl, akit az utcán találtak meg súlyos sérülésekkel - írja a CNN. Az első hírek szerint ő volt az, aki kihívta a rendőröket, majd közölte, hogy „megölték az egész családomat”. A fiatal elmondta, hogy 17 éves bátyja lőtte meg őt, és végzett családjával. Állítása szerint testvére azután ragadott fegyvert, hogy apja leszidta, amiért engedély nélkül ment el otthonról, illetve büntetést helyezett kilátásba.

A túlélő fiú a földszinten volt szüleivel, amikor lövéseket hallottak az emeletről, majd megjelent a bátyja, és azonnal lőni kezdett. Megpróbált elfutni, de nem tudott kitérni a lövés elől. A tettesnek várhatóan hat rendbeli gyilkosságért kell felelnie, mert az államban a meg nem született gyermek megölése is gyilkosságnak számít. Fiatalkora ellenére a jogi szakértők szerint valószínű, hogy élete végéig börtönben marad.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás