Szörnyű gyilkosság, vízbe fojtotta beteg kisfiát, majd felakasztotta magát a fiatal nő





Az anya már korábban többször kihívta a mentőket, az utóbbi időben pedig eluralkodott rajta a halálfélelem.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.18.
dráma

A Daily Star számol be a rettenetes esetről, ami Angliában történt. A 35 éves Julia Gokcedag azt mondta férjének, hogy biciklizni megy kisfiával, ám a délutáni programról végül nem tértek vissza. A férj aggódni kezdett, miután felesége nem vette fel a telefont, majd tárcsázta a 111-et.

Végül London egy keleti részén lévő lakásban találták meg a 35 éves nőt, aki felakasztotta magát, gyermeke holtteste pedig a fürdőkádban feküdt. Gokcedagot korábban rákkal diagnosztizálták, amit nem tudott feldolgozni. Állandó rettegésben élt, nagyon félt a haláltól, többször volt pánikrohama, attól félt, hogy szívrohamot kap, az utóbbi időben nem egyszer hívta ki a mentőket.

A nő szorongásos állapotáról tudott férje és az édesanyja is. A férj elmondása szerint felesége nem talált semmi kapaszkodót, „semmit, amiben hinni tudott volna”. Annak ellenére, hogy a család tudott a nő rossz mentális állapotáról, nem gondolták volna, hogy kisfia és ő nincsenek biztonságban.

„Magamat hibáztatom, amiért nem voltam velük, de biztos voltam benne, ha vele van Timur, nem eshet semmi bajuk„ – mondta Julia édesanyja.

A férj utólag megtalálta a bicikliket a garázsban, amit el se vitték magukkal. Gokcedag a tragédiát megelőző pár napban nyílpuskát is vásárolt, így az is felmerül, hogy már készült valamilyen gyilkosságra.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás