Megáll az ész! Adolf Hitlerre szavaztak a legtöbben, ő győzött a választáson

Felesége csak Adolfnak hívja, a férfi a namíbiai regionális tanács tagja és nincsenek világ uralomra törő tervei.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2020.12.04.
különös név

Korábban már beszámoltunk arról, hogy valaki Covidnak szeretné elnevezni születendő gyermekét, de talán még ennél is megrendítőbb, ha a történelem valaha élt legvéreskezűbb diktátoról nevezi el valaki gyermekét. A történet pikantériája, hogy az ezzel a névvel élő színes bőrű férfi a politikát választotta hivatásának és Adolf Hitler Uunona már tizenöt éve regionális tanácsnok a dél-afrikai országban.

Adolf Hitler Uunona, Hitler halála után 9 évvel látott napvilágot. Mivel Dél- Afrikában jelentős német kolónia van, így az egyáltalán nem furcsa, hogy az itt születő gyermekek gyakran kapnak német keresztneveket, ezért az Adolf sem számít ritka névnek. Arra viszont már kevésbé találunk ésszerű magyarázatot, hogy valaki miért nevezi el saját gyermekét egy az egyben, egy olyan rettegett személyről, aki a náci uralom alatt 17 millió civil ember áldozatát követelte.- számol be az Africa News.

Adolf Hitler Uunona
Fotó: YouTube

Mielőtt azt gondolnánk, hogy az afrikai férfi apjának teljesen elment az esze, Adolf H. Uunona, aki hivatalosan érthető módon rövidíti középső nevét, elmondta, hogy édesapjának fogalma sem volt arról, ki volt Adolf Hitler. A dél-afrikai politikus sem érzett különösebb megkülönböztetést kisgyermek korában, csak később tinédzserként érte a sokk, amikor megismerkedett az egyetemes történelemmel.

A namíbiai férfi egyáltalán nem gondolkodik a neve megváltoztatásán, mint elmondta ehhez már túl öreg. Azért abba viszont érdekes belegondolni, milyen érzés lehet a szavazólapon Adolf Hitler mellé tennünk a voksunkat. Vagy képzeljük el azt a szituációt, amikor a namíbiai férfit szólítják beszéde megtartására, könnyen lehet, hogy a közönség tagjaiban egy pillanatra megfagy a vér.

Mindenesetre Adolf H. Uunona sikeres szakmájában, és hála az égnek nincsenek világuralomra törő tervei, nagyon sokan szeretik, legutóbb is 85 százalékot szerzett az egykori német gyarmaton.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás