A kemény fiúknak is van szíve: ezt tette síró rajongójával a hollywoodi szupersztár – Videó

Nézd meg a nem mindennapi videót, és hagyd, hogy megérintsen!



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.10.24. 15:00
Módosítva: 2024.10.24. 15:56
dwayne johnson sírás rajongó

Kalandfilmek, akciómozik, családi produkciók – Dwayne Johnson nevéhez számtalan sikeres szélesvásznú alkotás köthető. Elég csak a kezdetet jelentő, 2001-es A múmia visszatérre gondolni, de játszott az ezredforduló után készült két Jumanji-moziban, a látványos katasztrófafilmben, a Törésvonalban, meg egy rakás Halálos iramban-filmben, nem beszélve azokról az animációs alkotásokról, amelyeket szinkronizált (Vaiana, DC: Szuperállatok ligája). Nem csoda, hogy világszerte rajonganak érte az emberek. Az egyik legutóbbi rajongói találkozó pedig kifejezetten érzelmesre sikerült.

The Titan Games - Season 2
Dwayne Johnson nemegyszer bizonyította, hogy mennyire fontosak számára a rajongók (Fotó: NBCU Photo Bank via Getty Images)

„Az élet útja nagy érzelmekkel jár, és az emberek mindig sírnak, amikor találkozom velük. (...) A gyengém a könnyek, ezért mindig visszamegyek a lelkes tömeghez, hogy foglalkozzak azzal, aki sír”
– írta Instagram-oldalán a pankrátorból lett filmsztár, aki idén A hullahó-akció című karácsonyi mozival tér vissza a vászonra. Majd így folytatta „A Szikla”:

„A hírnév mérgező lehet, ha nem használod okosan, én otthon mindig mondom a gyermekeimnek, hogy »apu hírnevében« az a legjobb, hogy boldoggá teszi az embereket. Ezt annak idején még nem értettem, de ma érzem.”

Nézd meg a nem mindennapi videót, és hagyd, hogy megérintsen!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás