Rubint Réka feltette a nagy kérdést, ami még a filozófusokon is kifogna

Rubint Réka és Schobert Norbi egy étteremben gondolkodtak el a nagy kérdésen.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.19. 20:30
túlvilág étel Rubint Réka Schobert Norbi

Magyarország talán legismertebb sztárpárja Schobert Norbi és Rubint Réka, a két fitneszguru, akik jóban és rosszban is kitartanak egymás mellett, hiszen nagyon szerelmesek és boldog családi életet élnek három gyermekükkel – ettől függetlenül ők is egész komoly botrányokba keverednek időnként, de a rajongóik szeretetét ezek nem befolyásolják, sőt, mindig védelmükbe veszik a két hírességet.

Schobert Norbi és Rubint Réka

A minap egy zavarbaejtően érdekes videót rakott ki a közösségi oldalára Schobert Norbi. A felvételen éppen egy étteremben vannak Rubint Rékával, és úgy tűnik, hogy beszélgetés közben felmerült egy olyan kérdés, ami még a legnagyobb filozófusokon is kifogna, ugyanis annyira emberi, hogy az már egyenesen meghökkentő:

Van a túlvilágon kaja?

A nagy kérdést Rubint Réka tette fel, aki elárulta, hogy nagy baj lesz, ha a túlvilágon nincs étel, ugyanis visszajön majd kísérteni. Persze még legalább 100 évig élni szeretne ő és Schobert Norbi is, így odébb van még, hogy megtudják a nagy igazságot arról, hogy falatoznak-e életük után az emberek – akárhova is jutnak.

Itt lehet megtekinteni a videót:









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás