Kulisszatitkokat árult el szülési terveiről Tornóczky Anita

A 45 éves kismama teljesen felkészült a szülésre.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.10.18. 14:00
Módosítva: 2024.10.18. 15:20
Tornóczky Anita kismama szülés

Tornóczky Anita sosem titkolta, hogy édesanya szeretne lenni. Jelenleg pedig a csoda kapujában jár, lombikprogram segítségével ugyanis sikeresen teherbe esett. Az örömhírt párjával együtt a nyáron osztotta meg követőivel az egykori műsorvezető, aki már az utolsó hetekben jár. Felkészültnek érzi magát, de tudja, ember tervez, isten végez. Ennek ellenére nem pánikol, nem fél. Egyetlen dologra vágyik csak: szeretné végre a kezében tartani a kisfiát. 

293A2139
Az utolsó hetekben jár Tornóczky Anita, hamarosan életet adhat első gyermekének 

Anitáék jelenleg a babaszobán ügyködnek, bár ez a kismama számára már rendkívül megterhelő, miután beindult szervezetében a vizesedés.

Elég sok pakolni és tennivaló van és nagyon, nagyon nehezen viselem, mert a pluszvíz az értelemszerűen pluszsúllyal jár, és ezt nehezen viselem. Enni nem nagyon tudok, levegőt nem nagyon kapok, de már nagyon várjuk Noelt. Iszonyatosan kíváncsi vagyok, milyen lesz vele találkozni

– nyilatkozta Skype segítségével otthona kényelméből Anita a TV2 Mokkának.

Anita néhány kulisszatitkot is elárult a terveikről: 

Természetes és apás szülésre készülünk, de bármi megtörténhet. Az apás szülés biztos

Egy biztos, kedvese, Miklós végig vele és a segítségére lesz, miután elvégeztek egy szülésfelkészítő tanfolyamot is, ahol mindent elmondtak nekik, amit még nem tudtak. Így, habár már korábban is sok információja volt arról, milyen lesz a nagy nap, mikor életet ad gyermekének, mostanra teljesen felkészültnek érzi magát.

Ennek köszönhetően pedig az anyasággal kapcsolatban sincsenek egyelőre kétségei a csinos kismamának, aki elárulta: tudatosan próbálnak készülni arra is, amikor már Noel otthon lesz. Igaz, Anita elismerte, lehet, hogy megérkezik a pici és teljesen máshogy lesz minden és rögtön kétségbeesik. Jelenleg azonban ezen még nem pánikol:

Először legyünk túl azon, hogy biztonságosan kijöjjön.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás