Katalin hercegné megszegte a királyi protokollt – sokak örömére

A hercegnét elöntötték az érzelmek a látogatás során.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.11.
Módosítva: 2024.10.11.
katalin hercegné gyászoló család protokoll ölelés

Katalin hercegné és férje, Vilmos herceg áthágta a királyi család számára előírt viselkedési szabályokat, de nagyon nyomós okuk volt erre. A walesi házaspár csütörtökön meglepetésszerűen jelent meg Southportban, hogy személyesen biztosítsák támogatásukról azokat a gyászoló brit családokat, akik elveszítették rokonaikat egy tragikus késelés során. A hercegi pár egy zárt körű találkozón vett részt, ahol részvétét fejezte ki a hatéves Bebe King, a hétéves Elsie Dot Stancombe, és a 9 éves Alice Dasilva Aguiar hozzátartozóinak. Ők voltak azok a gyermekek, akik július 29-én életüket veszítették egy Taylor Swift tematikájú táncóra során kitört késes ámokfutás során. A meghívott vendégek nem számítottak rá, hogy Katalin hercegné érzelmi támogatásban részesíti őket.

Katalin hercegné szívmelengető okból szegte meg a királyi család protokollját (Fotó: AFP)

A találkozó során Katalin hercegné – megszegve a királyi családra vonatkozó szabályokat – több érintettet is megölelt és a támogatásáról biztosított. Pedig a családtagok személyes érintését szigorúan tiltja a protokoll. A rendezvény során a gyászoló rokonok mellett a segélyszervezetek képviselői is jelen voltak, akik részt vettek a borzasztó késelés utáni ápolásokban. Egyikük, Phil Garrigan, a Merseyside-i Tűzoltó- és Mentőszolgálat parancsnoka megosztotta tapasztalatait a DailyStarral.

Katalin hercegné igazán kedves ember, és rövid beszélgetéseket is folytatott mindannyiunkkal a helyszínen. A hercegnét megérintette a jelenlévők története, ezért visszajött az épületbe és megölelte azokat az embereket, akiken látta, hogy szükségük van érzelmi támogatásra. Azt hiszem, hogy egy igazán gondoskodó oldalát mutatta meg a hercegné, és ez nagyon-nagyon megható volt a számunkra

– árulta el Garrigan. A lap arról is írt, hogy ez volt az első nyilvános rendezvény, ahol a kemoterápiáját követően megjelent Katalin hercegné.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás