Megható, hová látogatott titokban Katalin hercegné

Balettelőadáson tűnt fel Vilmos herceg felesége. Katalin hercegné még nem tért vissza régi feladataihoz.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.09.28. 10:00
katalin hercegné család balett

Katalin hercegnét idén nagyon kevésszer láthattuk nyilvános eseményeken megjelenni családjával. Ennek oka súlyos betegsége, melyből, legutóbbi bejelentése bejelentése szerint elkezdett kilábalni.

Day Fourteen: The Championships - Wimbledon 2024KATE MIDDLETON katalin hercegné
Hobbijának élve mozdult ki otthonról Katalin hercegné Fotó: Rob Newell – CameraSport/Getty Images

Katalin hercegné titokban ment szórakozni

Szeptember elején megható családi videóban jelentette be a walesi hercegné, véget ért a kemoterápiás kezelése, s bár még nem értek véget a megpróbáltatások, jó úton halad a gyógyulás felé. A kedves képsorok után mégis visszavonultan töltötte a következő heteket a hercegné, külföldi lapinformációk szerint azonban csütörtökön egy szenvedélyének élve zsúfolt eseményre látogatott el.

A londoni Sadler’s Wells Színház, Giselle című balettelőadására látogatott el a legnagyobb titkolózás mellett. Az előadás után a család hivatalos közösségi oldalán, X-en gratulált a produkciónak, mint írta, nagyon erős, megindító és inspiráló performance-nak volt szemtanúja. A bejegyzést szignózta is, keresztneve (Catherine) kezdőbetűjével. A balett mindig is fontos helyet foglalt el a szívében, egy szem lányát, Saroltát is már évekkel ezelőtt beíratta balettórákra.

Egyelőre kérdéses, hogy Vilmos herceg felesége mikor tér vissza a hivatalos feladataihoz. Korábbi híradások szerint jó eséllyel csak jövőre tér vissza élete a régi kerékvágásba, azonban azt már megígérte, hogy feltűnik majd családja oldalán a Westminster-apátság karácsonyi koncertjén.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás