Hoppá! Szenvedélyesen öleli egymást a Dancing with the Stars két sztárja

Már csak egyet kell aludni és újra képernyőn a TV2 töretlen népszerűségnek örvendő szuperprodukciója. A Dancing with the Stars versenyzője, Mihályfi Luca nagyon várja már, hogy a parkettre lépjen, de előtte még egy nagyon fontos dolga akadt.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.10.25. 16:30
Módosítva: 2024.10.25. 18:06
Dancing With The Stars – Mindenki táncol szenvedély ölelés

Október 26-án érkezik a Dancing with the Stars 5. évada, amelyben hírességek profi táncpartnereikkel állnak színpadra hétről hétre. A Dancing with the Stars 2024-es évadának versenyzői már nagyon várják, hogy végre megmutathassák, mit tanultak az elmúlt hetekben.

Dancing with the Stars
Mihályfi Luca Dancing with the Stars-os párjával szenvedélyesen bújik össze (Fotó: FABIAN SOMA)

A Dancing with the Stars párosa élvezni szeretné a műsort

Mihályfi Luca úgy vágott bele a TV2 showműsorába, hogy előtte semmilyen táncos tapasztalata nem volt. Épp ezért a Dancing with the Stars gyönyörű versenyzője, amióta elkezdtek próbálni profi párjával, Hegyes Bercivel, szívét-lelkét beleadta a próbákba.

„Én maximalista vagyok, de elsősorban élvezni szeretném ezt a műsort, de a partnerem, Hegyes Berci mellett nem is lehet másképp” – mesélte lapunknak a Dancing with the Stars TV2-s műsor szereplője, majd folytatta:

Minden reggel úgy kelek, amióta próbálunk, hogy de jó, megint egy tök jó nap lesz, táncolunk, gyakorolunk, de közben jól érezzük magunkat, sokat nevetünk. De egyre gyorsabban telnek a napok, itt az első élő show, nagyon várjunk, szeretném, ha jól sikerülne. Azt beszéltük, hogy ezt csak szívvel-lélekkel lehet csinálni, csak úgy megy át a közönségnek!

Az énekesnő számára az egész műsor egy nagyon izgalmas kihívás, de nagyon szeret kilépni a komfortzónájából, amire a DWTS is teret ad neki, hogy megmutathassa magát a világnak egy másik aspektusból. És annak is örül, hogy egy másfajta, nagyobb közönség is megismerheti:

„Vannak, akik gondolnak rólam valamit, de a műsor által közelebb tudom őket engedni majd a szívemhez, ahhoz, aki a hétköznapokban vagyok, és ez egy nagyon szép dolog. Szóval nagyon várom, hogy kezdjünk!

Dancing
Mihályfi Luca párja a klipjében is Hegyesi Berci (Fotó: FABIAN SOMA)

Mihályfi Luca egy új dalt írt

A DWTS táncpróbák mellett Mihályfi Luca még egy videoklipet is forgatott, mégpedig legújabb dalához:

Az elmúlt néhány évem tapasztalatait fogalmaztam meg az új dalban.

Arról szól, hogy van egy lány, aki újra és újra próbál megszeretni embereket, de mindig falba ütközik, és mindig megbántják, és sosem jön össze neki a valódi, igaz, nagy szerelem, mindig sérül a szíve!

És azért Orosz rulett a címe, mert az egy nagyon veszélyes játék, sosem lehet tudni, hol van a golyó, és hát sokszor van golyó…

Az énekesnő egy tüzes, érzéki klipet álmodott meg az új dalához, amit az ikonikus Angelina Jolie, Brad Pitt páros Mr. és Mrs. Smith című filmje ihletett:

A zenémmel mindig történeteket szeretek elmesélni, a klipjeimmel is mindig ez a célom. Ezzel a klippel is. A Mr. és Mrs. Smith az egyik kedvenc filmem, úgy gondoltam, jó volna belőle rekreálni ikonikus jeleneteket, mert ott is a főszereplők nagyon szeretik egymást, de aztán mégis ölni kezdik egymást. Az én klipemben is ez van, a csaj próbálkozik a sráccal, minden nagyon jónak tűnik, aki aztán mégis több módszerrel megpróbálja kinyírni. 

A filmben tangóznak, ezért rögtön Hegyes Bercire gondoltam, mert csodálatos táncos, és emberileg is a legnagyszerűbb! Nagyon örült, nemcsak a saját jelenetét forgatta, de a többiben is segédkezett! A közös táncjeleneteink a kedvenceim, mert sikerült egy nagyon vad, romantikus, tüzes jelenetet létrehoznunk! Csodálatos partner volt Berci, hálás vagyok neki!

Az Orosz rulett klipje már elérhető a YouTube-on!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás