„Minden egy csapásra megváltozott!” Első születésnapját ünnepli Vasvári Vivien kisfia

A sztáranyuka könnyfakasztó üzenetet tett közzé.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.09.05.
Módosítva: 2024.09.05.
Vasvári Vivien Colin születésnap

Már egy év telt el azóta, hogy világra jött Vasvári Vivien férjével, Bodnár Zsigmonddal közös kisfia, Colin. A csinos, szőke influenszer ezzel háromgyerekes anyukává lépett elő: előző kapcsolataiból egy lánya, Ariana, és egy fia, Edward született. A jeles nap alkalmából Vivien egy szívhez szóló üzenetet tett közzé a közösségi oldalán, amelyet a születésnaposnak címzett.

2166935_15177bf6bbde28cc15a844be656ed05e3dbdb22c2-e1574154451246
Vasvári Vivien kisfia egyéves lett / Fotó: Ripost

Drága kis hercegem, ma van az a nap, amikor egy évvel ezelőtt beléptél az életünkbe, és minden egy csapásra megváltozott. A szíved dobbanása, az első mosolyod, az apró kezecskéd érintése, amikor felültél, elkezdtél mászni, mind-mind olyan ajándékok, amelyeket soha nem felejtünk el. Azóta minden napot beragyog a mosolyod és a nevetésed, és nincs olyan pillanat, amit ne tennél szebbé a jelenléteddel

– fogalmazta meg gondolatait a sztáranyuka, aki ezután meghatottan emlékezett vissza arra, milyen csöppnyi volt Colin, amikor először a karjai közé vette, most pedig már egy bájos kis felfedező, aki minden egyes nap csodát visz a világukba.

Boldog első születésnapot, édes kisfiam! Köszönjük, hogy ilyen különlegessé tetted az elmúlt évet számunkra. Továbbra is boldogságban és szeretetben teljen minden pillanatod. Nagyon szeretünk és alig várjuk, hogy együtt fedezzük fel a világot veled!

– tette hozzá az Instagram-bejegyzés végén az influenszer, mialatt néhány bájos fotót is megosztott az ünnepeltről.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás