„Csodálatos kis ember” – Elolvadunk a Vasvári Viviennel sütögető kisfiától - Fotó

A lisztes orrú kis Colon egyszerűen imádni való. Vasvári Vivien és kisfia együtt sütött.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.14.
Colin sütögetés család Vasvári Vivien szeretet

Vasvári Vivien tavaly ment feleségül szerelméhez, Bodnár Zsigmondhoz, közös kisfiuk, Colin, pedig ugyanebben az évben, szeptemberben jött a világra. A csinos influenszer ezzel háromgyermekes édesanya lett: előző kapcsolataiból egy lánya, Ariana, és egy fia, Edward született, a boldogsága pedig, a jelek szerint teljesebb már nem is lehetne.

A büszke sztáranyuka nemrég egy elképesztően bájos fotót osztott meg a közösségi oldalán, amivel megmutatta, hogy legkisebb gyermeke, Colin mekkorát nőtt azóta, hogy legutóbb láthattuk. 

„Csodálatos kis ember vagy, tele élettel, kíváncsisággal és szeretettel” – írta Colinról készült cuki fotójához Vasvári Vivien.

A fotó egyébként egy nagy családi sütögetés során készültek, legalábbis Colin öltözetéből és a környezetről, valamint a háttérről is erre lehet következtetni.

„A MI családunk…ahol boldogságot nem a nagy dolgok hozzák, hanem a kis, mindennapi pillanatok: egy közös nevetés, egy váratlan ölelés, vagy csak az, hogy együtt lehetünk. Mindannyian különlegesek vagytok, mindegyikőtök egy-egy különleges csillag, akik saját fényükkel világítják meg a mindennapjainkat, de együtt, egy családként, még erősebbek vagyunk. Büszkék vagyunk rátok, és végtelen szeretettel figyeljük, ahogy növekedtek és formálódik az életetek. A család, ahol mindenki fontos, ahol mindenki szeretve van, és ahol az élet valódi értékeit tanulják meg nap mint nap” – írta korábban Vasvári Vivien.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás