„Padlógázzal rohantunk” – Nánási Pál készen áll a lezárásra

Elárulta, mi a helyzet most velük.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.
Nánási Pál Balaton alkotó Ördög Nóra

Amióta világ a világ, az embereket érdekli az, hogy mi a helyzet a hírességek életével. Aki pedig arra vállalkozik, hogy alkot és szerepel, az jól tudja, hogy a rajongókat nem csupán az alkotás fogja érdekelni, hanem az alkotó személye, magánélete is. Sok híresség tehát összeroppan a teher alatt, és nem bírja a kíváncsi szemeket. Tóth Andi például visszavonult, mert nem viselte jól, hogy az emberek kritikákkal illették és folyton a magánéletét vizslatták. Vannak azonban, akik harmóniát találnak, és örömmel, mosollyal élik meg a hírnevüket. Tagadhatatlanul ilyen a Nánási család. 

Sokadik éve már töretlenül 

Nánási Pál és Ördög Nóra házassága egyedülálló. Míg a legtöbb híresség magánélete veszekedésektől és szakításoktól hangos, addig a műsorvezető a családjával tökéletes harmóniában és boldogságban él, és minden álmukat valóra váltják. Nóri imád utazni, szerepelni és a családjával lenni, ezt a hármat pedig zseniálisan összehozta. Munkája miatt ugyanis sokat utazik, de az esetek többségében viszi magával férjét és gyerekeit is. És mindig rengeteg élményt gyűjtenek. Nánási Pál most az idei nyarat értékelte.

 

Csodás videót osztott meg, amelyben summázza, milyen nagyszerű kalandokat éltek meg. A család idejének egy jelentős részét a Balatonon töltötte, és a kisboltjukba szervezett hatalmas bulik sem maradhattak le a videóról. Emellett kalandparkban jártak és rengeteget utaztak. 

Padlógázzal rohantunk át ezen a nyáron (vagy a nyár rajtunk?) még szerencse, hogy volt hol megállnunk időnként

– írja Nánási Pál. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás