„Nagyon egymásra vagyunk utalva” – Baranyi László a feleségéért aggódik

Nem lehet felhőtlenül boldog a színművész több hetes balatoni nyaralása után. Baranyi László felesége állapota miatt aggódik, ugyanis Klára asszonynak egy szemfertőzés keseríti meg a mindennapjait.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.09.30. 16:30
Baranyi László aggodalom felesége fertőzés

Ahogy minden évben, idén is a Balatonon, Ábrahámhegyen töltötte a nyarat Baranyi László és családja. A Família Kft. népszerű nagypapájának igazi feltötődés volt az elmúlt néhány hét, a hazatérés azonban mindig szomorú, hiszen a friss levegőt, a gyönyörű fákat, a csodálatos miliőt csaknem egy évig nélkülöznie kell. Most azonban különösen rossz volt visszajönni a fővárosba, mert amint visszatértek, újabb egészségügyi problémával kellett megküzdeniük.

Baranyi László és családja
Baranyi László a nyarat imádott családjával a Balatonon töltötte (Fotó: Baranyi László)

Baranyi László bízik felesége gyógyulásában

Ezúttal azonban nem Laci bácsinak, hanem imádott feleségének okoz nehézséget egy kellemetlen betegség.

Nincsenek jó híreim, mert Klára asszony szemfertőzést kapott. Már a negyedik hétbe léptünk, de nem akar elmúlni” – kezdte lapunknak a színművész. „A fél arcára kiterjed a gyulladás, de most már legalább homályosan lát vele."

Természetesen ahogy jelentkeztek a tünetek, felkerestük az orvost, először szemcseppet kapott, ami kevésnek bizonyult, úgyhogy áttértünk egy komoly antibiotikumos kezelésre. 

„Most kell majd felülvizsgálatra mennie, mert folyamatosan ellenőrzik, hogyan alakul a fertőzés. Szegénykémnek a fejbőrére is kiterjedt, úgy sajnálom, mert nagyon el van keseredve. Ugyan begyógyult már neki, de egy folt maradt a helyén. Reméljük, hogy majd az is idővel el fog tűnni” – mondta szomorúan.

Baranyi László
Laci bácsi feleségével nehezen tudnak elszakadni egymástól (Fotó: Szabolcs László)

Feleségével egymásra vannak utalva

Laci bácsiékat nem kecsegtettek semmi jóval az orvosok, ugyanis 6-8 hétig is eltarthat, mire felesége meggyógyul. Azért is aggódik emiatt, mert míg ő nyáron töltötte a 97. életévét, felesége január 87 éves lesz, és nem szeretnék, ha teljes segítségre szorulnának.

Nagyon egymásra vagyunk utalva, nehezen tudunk elszakadni egymástól. Annyi segítség van, hogy nem kell főznünk, minden nap hozzák az ebédet. Valamint van egy nagyon kedves asszony, aki rendszeresen jön hozzánk és a fürdésben van a segítségünkre."

Ezt leszámítva megvagyunk, csak a fejünk fölött lóg Damoklész kardja, mi lenne akkor, ha ne adj’ Isten mindketten lerobbanunk.

„A családra ilyen módon nem számíthatunk, hiszen a lányunk dolgozik minden nap, az unokánk, Kamilla pedig az egyetemi tanulmányait végzi, az is egész napos elfoglaltságot jelent számára” – tette hozzá a színművész.

Baranyi László
A színművész korának megfelelő egészségi állapotban van Fotó: Szabolcs László

„Koromnak megfelelő állapotban vagyok”

A Gobbi Hilda-díjas színész évek óta küzd térdproblémájával. Most azonban úgy tűnik, megtalálta azt a gyógyszert, ami némiképp segít a fájdalma csillapításában.

Az egyik rokon – Amerikában kutatóorvos – ajánlott nekem egy kapszulát, azt egy ideje szedem, úgy éreztem, tényleg hatásos. De most, hogy bejött a hűvösebb idő, nagyon nehezen tudok feljönni a lépcsőn, mert annyira fáj a lábam.”

Ezen kívül semmi bajom nincs az egészségemmel, voltam teljes kivizsgáláson, kitűnő a vérképem, a szívem is szépen működik, koromnak megfelelő állapotban vagyok.

„Csak minden olyan drága! Kellene egy amerikai nagybácsi, aki havonta egymillió forinttal kisegítene minket, akkor egy szót sem szólnék. Na, szóval nehezen vagyunk, ez az igazság. Nehéz az öregség, ha ezek nem lennének, minden jó lenne” – mondta érdeklődésünkre.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás