Özönlenek a kommentek: kiderült, így bánik Young G Béci kislánya a kutyájukkal

Sokan mondták meg a véleményüket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.31.
Young G Béci Mészáros Norina család gyerek

Young G Béci és Mészáros Norina mögött vannak nehezebb pillanatok és hullámvölgyek. Nem is olyan régen még mindenki azt gondolta, hogy a sztárpár nem marad együtt, és hogy hamarosan szakítani fognak. Ennek ellenére meg tudták oldani a gondjaikat, és bizony sokkal erősebben jöttek ki a nehézségekből. A család most tökéletesen boldog életét él, mindenük megvan, a kiskutyájukkal pedig teljes lett a család. 

Mészáros Norina és Béci boldogok együtt

Sokan vallják azt, hogy egy család csak akkor lehet teljes és egész, ha van gyerek és kutya. Manapság a legtöbb ember elképzelni sem tudja az életét egy négylábú nélkül. A kutyusok a család tagjai, akik részt vesznek a közös programokon: el lehet őket vinni kirándulni, és a családi ünnepségeken is jelen vannak. Ebből Norina és Béci sem akart kimaradni, ezért pár hónapja arra a döntésre jutottak, hogy vesznek Rebének egy kiskutyát.

A maltipoo fajtára esett a választásuk, ebből azonban csakhamar botrány lett. Béci ugyanis az egyik műsorban meglehetősen rosszul fogalmazott, és azt mondta, hogy bár szereti a keverékeket is, egy kisgyerek mellé nem megbízható és felelős dolog mentett kutyát vinni. Az állatvédők tomboltak, Béciék pedig hangsúlyozták, hogy ők nagyon szeretik az állatokat. Maltipoo kutyusukkal mindenesetre nagyon boldogok, és rendszeresen posztolnak arról, hogy mennyire vonják bele a családi életbe. Norina most egy új fotót mutatott, amelyen Rebe szeretetteljesen bújik össze a kiskutyájával, a rajongók szíve pedig felderült. Arról záporoznak a kommentek, hogy mennyire aranyosak együtt. 

Ha egy kutya egyszer úgy döntött, hogy szeret téged, akkor mindig és mindaddig szeretni fog, amíg csak élsz. Szinte lehetetlen rábírni arra, hogy meggondolja magát

- írja Norina. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás