"Teljesen ellentmond minden erőfeszítésüknek" - Katalin nem ért egyet Vilmossal, vitában a házasok

A walesi hercegi párnak komoly nézeteltérései vannak György iskoláztatásával kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.27.
Vilmos herceg katalin hercegné iskoláztatás György herceg

Katalinról és Vilmosról köztudott, hogy mindketten a legjobbat akarják gyermekeiknek. Épp ezért nem hajlandó beletörődni a hercegné abba, hogy fiát bentlakásos iskolába küldje. Vilmos szerint azonban fontos a hagyományok fenntartása, György azon iskolába küldése, ahova ő, Harry és Károly király is járt. A 11 éves trónörökös, aki jelenleg második az öröklési rangsorban, most Lambrookba jár iskolába, ám lassan eljön az idő, hogy oktatási intézményt váltson. Szülei pedig egyelőre ebben nincsenek összhangban kicsit sem. 

Nem értenek egyet Györggyel kapcsolatban / Fotó: AFP

Katalin nem ért egyet a férjével abban, hogy csak a hagyományok miatt elküldjék a fiukat. Györgyöt odaküldeni, abba a kifejezetten felső rétegnek szóló iskolába teljesen ellentmond minden erőfeszítésüknek, amellyel modernizálni szeretnék a monarchiát

- közölte egy, a hercegnéhez közel álló forrás. 

Hiába azonban Katalin minden ellenvetése, egy királyi szakértő, Ingrid Seward szerint több, mint valószínű. hogy György az Etonba fog járni iskolaváltását követően.

Azért nagyon esélyes az Eton, mert az közel van hozzájuk annak ellenére is, hogy bentlakásos iskola

- közölte Seward hozzátéve, hogy sok királyi családi tag járt már oda a borsos iskoláztatási számla ellenére. Épp ezért értelemszerű Györgynek, mint leendő trónörökösnek oda járnia.

A szakértő kiemelte, a rendkívül drága számla nem csak az oktatás minőségének köszönhető: nagyrészt a biztonsági szolgálat a rendkívül drága, mivel minden királyi családi tagnak jár ilyen az iskolákban. Épp ezért jár jelenleg György, Sarolta és Lajos egy helyre, a kiadások csökkentése érdekében - írja a Mirror.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás